Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ο «Ελεύθερος Σκοπευτής» πάει στο STAR;

Μετά την «αποπομπή» του Γιώργου Τράγκα  από το ΣΚΑΪ πριν καλά-καλά ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν ο  «Ελεύθερος Σκοπευτής» έμεινε χωρίς τηλεοπτική στέγη.
Οι «μνηστήρες» του  «Ελεύθερου Σκοπευτή» σίγουρα πολλοί και την ίδια ώρα  οι φήμες οργιάζουν. Άλλωστε ποιος τηλεοπτικός σταθμός δεν θέλει να εντάξει στο δυναμικό του μια εκπομπή που σαρώνει τα μηχανάκια της AGB;
Ωστόσο τα τελευταία 24ωρα φουντώνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον «Ελεύθερο Σκοπευτή» στο STAR.
Βέβαια τις φήμες αυτές δεν μπορέσαμε να τις διασταυρώσουμε και την παραπάνω πληροφορία την μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.
Οι ενδείξεις μόνο μπορούν να επιβεβαιώσουν τις φήμες. Η στροφή πλεύσης της φιλοσοφίας του STAR στον τομέα των ειδήσεων, αλλά και η παρουσία του Νίκου Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού ίσως να αποτελέσουν τα κλειδιά για την προσχώρηση του «Ελεύθερου Σκοπευτή» στο κανάλι της Κηφισιάς.

Ο χρόνος θα είναι αυτός που θα αποδείξει αν οι πληροφορίες και οι ενδείξεις ευσταθούν. Γιατί από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Τράγκας είναι απρόβλεπτος και με τις αποφάσεις του αιφνιδιάζει...Άλλωστε είναι από τους λίγους στην Ελλάδα που ξέρουν τον Τύπο -σε όλα του τα φάσματα- τόσο καλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου