Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Όλγα Σμαγάδου: Πιστεύω και ποντάρω στους ανθρώπους




«Σσσς…μας Βλέπουνε», είναι μια από τις καλύτερες εκπομπές που μεταδίδονται στην ελληνική τηλεόραση από την συχνότητα του Σεραϊκού «Δίκτυο TV».
Η οικοδέσποινα της εκπομπής  Όλγα Σμαγαδου μιλά στο  Πινάκιο και μοιράζεται μαζί μας το μυστικό της επαγγελματικής της επιτυχίας, αναφέρεται στην δημοσιογραφία στην περιφέρεια και παράλληλα τονίζει πόσο πολύ πιστεύει στους ανθρώπους.

Συνέντευξη στον Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλο για το Πινάκιο

Η Όλγα Σμαγάδου είναι μια νέα κοπέλα που μέσα από την εκπομπή της δίνει κομμάτια της ψυχής της και γι’ αυτό το τηλεοπτικό κοινό την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

Παρουσιάζεις την εκπομπή «Μας βλέπουνε».  Θα μας πεις δύο λόγια γι’ αυτήν; Ποιο είναι το περιεχόμενο της, η δομή της, η θεματολογία της;


«Είμαι πολύ τυχερή και ευλογημένη που βρίσκομαι εδώ και 4 σεζόν στο κανάλι από όπου είχα ξεκινήσει πριν από αρκετά χρόνια το Δίκτυο τηλεόραση . Το Σσσ… Μας Βλέπουνε είναι ότι καλύτερο έχω κάνει στην  μέχρι τώρα πορεία μου. Η ομάδα είναι δυνατή και ενωμένη και αυτό μεταδίδεται στον κόσμο.
Μέσα σε αυτά  τα χρόνια μπορέσαμε να συνδυάσουμε την ψυχαγωγία με την ενημέρωση και νομίζω κερδίσαμε το στοίχημα».

Πόσο δύσκολο είναι να ασκείς δημοσιογραφία σε μια περιοχή απομακρυσμένη από τα αστικά κέντρα;

«Είναι πολύ εύκολο και αν υπάρχει κάποια δυσκολία, αυτή σου δίνει κίνητρο να γίνεσαι ακόμη  καλύτερος.
Η ψυχαγωγία στην Περιφερειακή  τηλεόραση είναι σε υψηλό επίπεδο και αυτό ανεβάζει το πήχη. Η δυνατή ομάδα, οι καλοί συνεργάτες, η πλούσια θεματολογία, οι ζωντανές συνδέσεις και οι εκλεκτοί καλεσμένοι που μας εμπιστεύομαι είναι το μυστικό της επιτυχίας».

Αλήθεια είχες σκεφτεί ποτέ να συνεχίσεις την καριέρα σου Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;

«Ναι φυσικά, άλλωστε είναι γνωστό ότι στην Θεσσαλονίκη σπούδασα δημοσιογραφία  και έμεινα αρκετά χρόνια ενώ την Αθήνα την επισκέπτομαι πολύ συχνά και την λατρεύω. Είναι δύο πόλεις που αγαπώ πολύ».

Ποιο είναι το μότο της ζωής σου;


«Δεν έχω μότο, αυτό που πιστεύω είναι ότι αν αγαπάς κάτι πάρα πολύ και το πιστεύεις  σίγουρα θα γίνει πραγματικότητα. Ότι αγάπησα στην ζωή μου και πίστεψα πήγε πολύ καλά, ότι ήταν άνοστο και ανούσιο απλά δεν προχώρησε...γιατί πολύ απλά δεν το ήθελα πραγματικά».

Από ποιον Έλληνα θα ήθελες να πάρεις συνέντευξη και γιατί; Και τι θα τον ρώταγες και αντίστοιχα  έναν ξένο…

«Οι συνεντεύξεις είναι το δυνατό μου στοιχείο τις λατρεύω. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός οπότε δεν έχω προτίμηση σε κάποιον. Έμαθα να βλέπω τους ανθρώπους ως ξεχωριστές οντότητες οπότε νομίζω ότι όλοι αποτελούν μια πρόκληση για εμένα να καθίσουν στον καναπέ και να τα πούμε».


Ποιες ήταν οι πιο δυνατές στιγμές στην καριέρα σου;

«Οι πιο δυνατές μου στιγμές δεν καταγράφηκαν ποτέ, δεν βγήκαν ποτέ στον αέρα και δεν τις μοιράστηκα ποτέ στα social media. Είναι στιγμές πίσω από τις κάμερες, είναι όλα αυτά που περνάμε με την ομάδα της εκπομπής για να βγάλουμε αυτό το αποτέλεσμα. Για μένα αυτές είναι οι πιο ουσιαστικές  στιγμές, οι ανθρώπινες… Αυτό  είναι άλλωστε πού μένει όταν σβήσουν τα φώτα».

Τι θα έσβηνες από την καθημερινότητα μας για να γίνει πιο όμορφος ο κόσμος μας;

«Δεν θα έσβηνα τίποτα  απλά θα προσέθετα πολύ -πολύ αγάπη, πίστη σε εμάς και θετική ενέργεια. Το άγχος, η πίεση, η απογοήτευση, η αποτυχία, όλα είναι μέσα στην ζωή πρέπει όμως να τα ξεπερνάμε και να σηκωνόμαστε και πάλι…»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου