Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Ιδού οι παραγωγές του Netflix για το 2020






Νέες παραγωγές που θα καθηλώσουν εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο αναμένεται να μεταφορτώσει η πλατφόρμα του Netflix. Καθίστε αναπαυτικά και πάρτε μία γεύση για τις επιλογές που θα έχετε το 2020!


 «The Old Guard»: 


Η Τζίνα Πρινς-Μπάιθγουντ σκηνοθετεί τις Σαρλίζ Θέρον και Κίκι Λέιν ως ηγέτιδες μιας ομάδας αθάνατων μισθοφόρων σε αυτή τη μεταφορά γνωστού κόμικ.

«Miss Americana»:


Αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για την Τέιλορ Σουίφτ.

«Mank»: 

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ σκηνοθετεί τους Γκάρι Όλντμαν, Αμάντα Σίφριντ, Τσαρλς Ντανς και Λίλι Κόλινς σε μια ταινία για τον Τζόζεφ Μάνκιεβιτς, την εποχή που έγραφε τον «Πολίτη Κέιν».

«Uncorked»: 



Ταινία της Πρέντις Πένι για το πάθος ενός νεαρού (Μαμουντού Άθι) να γίνει μάστερ σομελιέ, ενώ ο πατέρας του τον πιέζει να διατηρήσει το ψητοπωλείο της οικογένειας στο Μέμφις.

«Rebecca»: 

Όπως ο Χίτσκοκ παλιότερα, ο Μπεν Γουίτλι μεταφέρει ξανά στην οθόνη το θρίλερ της Δάφνης ντε Μοριέ, με τους Λίλι Τζέιμς και Άρμι Χάμερ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

«The Boys in the Band»:


Μεταφορά του ομώνυμου θεατρικού έργου από τον Τζο Μαντέλο, όπου μία παρέα γκέι φίλων συγκεντρώνεται σε πάρτι γενεθλίων και ένας απρόσκλητος καλεσμένος αναστατώνει τη βραδιά.


«Hillbilly Elegy»: 


Οι Έιμι Άνταμς, Γκλεν Κλόουζ και Γκάμπριερ Μπάσο πρωταγωνιστούν στη μεταφορά του αυτοβιογραφικού βιβλίου του Τζ. Ντ. Βανς από τον Ρον Χάουαρντ.


«Da 5 Bloods»:


Στη νέα ταινία του Σπάικ Λι πέντε Αφροαμερικανοί βετεράνοι επιστρέφουν στο Βιετνάμ για να εντοπίσουν το πτώμα του αρχηγού τους και να αναζητήσουν έναν κρυμμένο θησαυρό.


«To All The Boys: P.S. I Love You»:


Σίκουελ του πολύ επιτυχημένου εφηβικού ρομάντζου του Netflix με τους ίδιους πρωταγωνιστές (Λάνα Κόντορ, Νόα Σεντινέο).

«Eurovision»: 



Κωμωδία με τους Γουίλ Φέρελ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς στο ρόλο των τραγουδιστών που εκπροσωπούν την Ισλανδία στον γνωστό διαγωνισμό τραγουδιού.


«I’m Thinking of Ending Things»: 


Ο Τζέσε Πλέμονς, η Τόνι Κολέτ και ο Ντέβιντ Θιούλις πρωταγωνιστούν στο θρίλερ του Τσάρλι Κάουφμαν με ένα road trip που πάει κατά διαόλου.

«All The Bright Places»:

Η Ελ Φάνινγκ και ο Τζάστις Σμιθ πρωταγωνιστούν στη μεταφορά του ρομαντικού μυθιστορήματος της Τζένιφερ Νίβεν από τον Μπρετ Χέιλι.

«The Last Thing He Wanted»:

Πολιτικό θρίλερ από το μυθιστόρημα της Τζόαν Ντίντιον, με μία δημοσιογράφο (Αν Χάθαγουεϊ) να μπαίνει βαθύτερα απ’ ό,τι θα έπρεπε στο ρεπορτάζ της.

«A Fall From Grace»:


Θρίλερ του Τάιλερ Πέρι, όπου μια γυναίκα ανακαλύπτει ότι η σχέση της είναι γεμάτη μυστικά και ξεσπάει βίαια.

«Τigertail»: Η ζωή ενός εργάτη από την Ταϊβάν που αναζητεί καλύτερη ζωή στην Αμερική, από τον Άλαν Γιανγκ.

«The Willoughbys»: 


Τα παιδιά των Γουίλομπι καταστρώνουν ένα σχέδιο για να διώξουν τους γονείς τους από το σπίτι και να ξεκινήσουν μια μεγάλη περιπέτεια.

«The Kissing Booth 2»: 

Ένα ακόμη σίκουελ εφηβικού ρομάντζου του Netflix, με τους Τζόι Κινγκ, Τζέικομπ Ελόρντι, Τζόελ Κόρτνεϊ, Τέιλορ Πέρεζ.

«The Half of It»: 

Η ντροπαλή αριστούχος μαθήτρια Έλι βοηθάει τον γόη του σχολείου να κατακτήσει το κορίτσι των ονείρων του, και διαπιστώνει ότι αρχίζει και η ίδια να ερωτεύεται αυτό το κορίτσι.

«Dick Johnson is Dead»: Ταινία της Κίρστεν Τζόνσον για τις τελευταίες ημέρες του πατέρα της και της σχέσης της μαζί του.

«The Platform»: 

Σε μια φυλακή του μέλλοντος, οι κρατούμενοι είναι κλεισμένοι σε κελιά τοποθετημένα το ένα πάνω στο άλλο, και το φαγητό που έρχεται από ψηλά δεν φτάνει ποτέ στα κάτω κελιά.

«Crip Camp»: Παραγωγή των Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα για μια κατασκήνωση για άτομα με ειδικές ανάγκες στη δεκαετία του ’70.

«Spenser Confidential»:


Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ σε ρόλο πρώην μπάτσου που συνεργάζεται με έναν αθλητή MMA (Ουίνστον Ντιουκ) για να διελευκάνουν μια διπλή ανθρωποκτονία.

«Over The Moon»: 


Μουσική περιπέτεια για ένα κορίτσι που θέλει να ταξιδέψει στη Σελήνη για να αποδείξει στον πατέρα της ότι η θρυλική Θεά της Σελήνης υπάρχει στην πραγματικότητα.

«Coffee & Kareem»: 

Αστυνομική κωμωδία με τον Εντ Χελμς (του «Hangover») σε ρόλο αστυνομικού στο Ντιτρόιτ και την Ταράζι Π. Χένσον («Empire»).

«Sergio»: 

Δράμα του Γκρεγκ Μπάρκερ με τον Βάνγκερ Μόουρα (ο Εσκομπάρ του «Narcos») σε ρόλο διπλωμάτη του ΟΗΕ που αναλαμβάνει την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας του μετά την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ.

«The Prom»: 

Μία λεσβία μαθήτρια απαγορεύεται να πάει στο χορό του σχολείου με τη φίλη της σε μια μικρή πόλη της Ιντιάνα, και μια ομάδα εκκεντρικών τύπων από το Μπρόντουγεϊ σπεύδει προς υπεράσπισή της. Από τον Ράιαν Μέρφι, με τους Μέριλ Στριπ, Τζέιμς Κόρντεν και Νικόλ Κίντμαν.


«Out of the Fire»:

 Ο Κρις Χέμσγουορθ σε ρόλο σκληροτράχηλου μισθοφόρου που αναλαμβάνει τη διάσωση του γιου ενός φυλακισμένου εγκληματία.

«Lost Girls»: 

Η αληθινή ιστορία της έρευνας μιας μητέρας για την εξαφάνιση της κόρης της, που αποκαλύπτει τις δολοφονίες πολλών νεαρών ιερόδουλων.

«Jingle Jangle»: 

Χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ για έναν κατασκευαστή παιχνιδιών, με τους Φόρεστ Γουίτακερ, Κίγκαν-Μάικλ Κέι και Μάντελεν Μιλς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου