Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Το αδιαχώρητο στην παρουσίαση βιβλίου του Μαλέλη



Το παρόν έδωσαν δεκάδες εκπρόσωποι του πολιτικού, του επιχειρηματικού και τηλεοπτικού κόσμου μεταξύ άλλων 

Πλημμύρισε χτες το Μουσείο Μπενάκη, από πλήθος κόσμου που παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου», από τις εκδόσεις Μίνωας.
Ο ίδιος ο Σταμάτης Μαλέλης, φανερά συγκινημένος, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τον αγώνα του κατά της κατάθλιψης, μέσα από τα μάτια της ηρωίδας του, της Ρίτας, μιας πετυχημένης γυναίκας που όμως την χτυπάει το βέλος του Μαύρου Ήλιου.


Σκοπός ζωής, όπως λέει, να μεταφέρει απ’ άκρη σε άκρη, σε όλη την Ελλάδα, το μήνυμα ότι η κατάθλιψη μπορεί να νικηθεί. Ευχή του ‘’οι γιατροί κάποτε να συνταγογραφούν βιβλία κι όχι φάρμακα’’, κερδίζοντας θερμό χειροκρότημα.
Στο πλευρό του και στο πάνελ ήταν ο επιστήθιος φίλος του και στιχουργός κ. Κυριάκος Ντούμος, η αναπληρώτρια καθηγήτρια Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών κα Μένη Μαλλιώρη και ο στενός συνεργάτης του και Γενικός Διευθυντής της White Space και της New Media Studies κ. Φώτης Βασιλείου.


Την εκδήλωση τίμησαν πλήθος πολιτικών προσώπων όπως ο κ. Δένδιας, ο κ. Κικίλιας, o κ. Γεωργιάδης, ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο κ. Κεδίκογλου, ο κ. Τσιόδρας, ο κ. Θεοχαρόπουλος, η κα Ρεπούση, η κα Γιαννακάκη, ο κ. Χατζηδάκης Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, η κα Αλ Σάλεχ καθώς επίσης και επιχειρηματίες όπως ο κ. Μελισσανίδης και οι κύριοι Αποστολόπουλοι, αλλά και πλήθος δημοσιογράφων όπως ο κ. Πορτοσάλτε, ο κ. Λιάγκας, ο κ. Αυτιάς, η κα Τσέγκου, η κα Μπουσδούκου, η κα Αντωνοπούλου, ο κ. Μάλλης, η κα Τσίπα, ο κ. Ντσούνος, ο κ. Κούτρας, ο κ. Δεϊμέζης αλλά και πλήθος φίλων, συνεργατών και ανθρώπων που πολεμούν το τέρας της κατάθλιψης.
Μετά την παρουσίαση, ακολούθησε cocktail που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.
Ο συγγραφέας υπέγραφε και αφιέρωνε βιβλία για πάνω από δυόμιση ώρες, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια του κατά της κατάθλιψης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου