Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Ο Make Up Artist της ελληνικής Showbiz Παναγιώτης Καρακάσης αποκαλύπτει στο Πινάκιο τα μυστικά της ομορφιάς

Με ποιες Ελληνίδες έχει συνεργαστεί και ποια είναι η μούσα του

Συνέντευξη στον Vassilis Thom για το Πινάκιο

Μετά την απήχηση που είχε προηγούμενο θέμα με τα μυστικά του μακιγιάζ το Πινάκιο απευθύνθηκε (μέσω του συνεργάτη του Vassilis Thom) στον πλέον κατάλληλο… Ο λόγος για τον Make Up Artist των διασήμων Παναγιώτη Καρακάση.
Ο Παναγιώτης Καρακάσης αποκαλύπτει όσα πρέπει να γνωρίζετε για μακιγιάζ αλλά παράλληλα μιλά και για τις συνεργασίες του στο λαμπερό κόσμο της ελληνικής Showbiz.  Πραγματικά μια συνέντευξη που πρέπει να την διαβάσετε όλες οι αναγνώστριες καθώς αποκαλύπτονται μυστικά ομορφιάς.

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθεί κάθε κοπέλα πριν το μακιγιάζ;


«Για ένα φρέσκο και καλοκαιρινό look, πρωταρχικό ρόλο έχει η αντηλιακή κρέμα μετά την ενυδάτωση μας με πιο ελαφριές υφές, να μην ειναι τοσο λιπαρές για το καλοκαίρι. Προτιμήστε σε μορφή gel».

Ποια είναι τα βασικά πράγματα που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ καλλυντικών;

 
Επί τω έργω
«Καλό θα είναι να έχουμε στο νεσεσέρ μας τα απολύτως απαραίτητα για το καλοκαίρι. Το δέρμα πρέπει να είναι πιο γυμνό και το μακιγιάζ μας το απαιτεί αυτό.
Ένα αδιάβροχο make up, ένα ρούζ, μια μάσκαρα, ένα κραγιόν ή closs και μια παλέτα με σκιές ματιών σε γήινες αποχρώσεις, πρέπει να είναι ο σύμμαχος σας για φέτος το καλοκαίρι».

Ποιο είναι το σωστό πρωινό καλοκαιρινό μακιγιάζ;

«Ένα πρωινό μακιγιάζ δεν θέλει πολλά γιατί ούτως ή άλλως το δέρμα μας έχει πάρει την χρυσαφένια απόχρωση που θελουμε από τον ήλιο και το μυστικό ειναι να φαινεται διάφανο και λαμπερό. Οπότε μια μάσκαρα, ένα ρουζ bronze και ένα δροσερό κραγιόν ή closs σε φυσική απόχρωση είναι οτι πρέπει για να τονίσει τα χαρακτηριστικά σας για το πρωινό μακιγιάζ».

Πως μπορεί να αλλάξει ένα μακιγιάζ από το μεσημέρι έως το βράδυ;

«Ένας εύκολος τρόπος για να αλλάξει το μακιγιάζ είναι μολύβι καφέ σκούρο ή σκούρο πράσινο ή aqua που είναι πολύ μόδα φέτος. Χρησιμοποιήστε μια πιο κρεμώδη υφή σε make up ή σε bbcream για να μην δείχνει βαρύ το δέρμα. Επίσης ένα αδιάβροχο make up θα σας βολέψει ώστε να μην χρειάζεται ανανέωση η βάση σας».


Το βραδινό καλοκαιρινό μακιγιάζ μπορεί να είναι πιο έντονο από τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας;

Με την Μαρία Κορινθίου

«Βολεύει πολύ..! Παίξτε με τα μάτια τονίστε τα με αποχρώσεις bronze σε συνδυασμό με κοραλλί χρυσό της άμμου και παστέλ χείλη και κερδίστε τις εντυπώσεις. Είναι τάση για καλοκαιρι φέτος».


Πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση τους καλοκαιρινούς μήνες και πως μπορούμε να την πετύχουμε;

Με την Μαρία Μπακοδήμου


«Πριν το μακιγιάζ κάνετε μια καλή ενυδάτωση με κρέμα σε μορφή Gel και φοράτε αντηλιακή σε λεπτή μορφή επίσης».

Τι μαλλιά προτείνεις για το καλοκαίρι; Υπάρχουν εύκολες και γρήγορες λύσεις;

 
Με την Μπέτυ Μαγγίρα
«Το καλοκαίρι απαιτεί μαλλιά ανέμελα, χαλασμένα, τύπου wet look. Αυτό βοηθάει στο χρόνο για να μην ασχολείστε πολύ και για να φαίνονται επιμελώς ατημέλητα. Κότσοι ψηλά με λίγα τουφάκια να φεύγουν δεξιά-αριστερά δείχνει σικ και ατημέλητο παράλληλα! Επίσης και η wet κοτσίδες κερδίζουν τις εντυπώσεις και δείχνουν πιο καλοκαιρινό ύφος».

Πως γίνεται το σωστό ντε-μακιγιάζ;

Ο Παναγιώτης Καρακάσης με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου


«Σε όλο το πρόσωπο και στις βλεφαρίδες με ένα καλό προϊόν, όπως ξηρό λάδι, το οποίο αφαιρείται μετά με μια ελαφριά λοσιόν για να μην υπάρχουν υπολείμματα μακιγιάζ στο δέρμα μας».

Επιμελείσαι τις εμφανίσεις πολλών διάσημων Ελληνίδων, είναι κάτι εύκολο ή δύσκολο;

 
Ο Έλληνας Make Up Artist με την Κατερίνα Θεοχάρη
«Υπάρχει άγχος στο να επιμελείσαι μια διάσημη γιατι σου έχει αφήσει την εικόνα της επάνω της, γιατί ο,τι και να γίνει την ευθύνη την έχω εγώ. Ευτυχώς με όσες συνεργάζομαι είμαστε φίλοι και ξέρω ακριβώς τι θέλουν και βγαίνει ένα φυσικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα».

Αγαπημένη σου Ελληνίδα που συνεργάζεσαι και πως θα ήθελες να την δεις διαφορετικά;

 
Με την μούσα του Τόνια Σωτηροπουλου

«Αγαπημένη φίλη και μούσα μου, στο ύφος που μακιγιάρω είναι η Τόνια Σωτηροπούλου. Την ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μουέ..! Αλλά και με τις υπόλοιπες φίλες (διάσημες) έχω πολύ καλή επαφή και συνεργασία. Πάνω απ’ όλα με σέβονται σαν άνθρωπο και μετά ως καλλιτέχνη, είναι ο συνδυασμός που έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχω συνεργαστεί και εχω βάψει αρκετές οι οποίες δεν χρειαζόντουσαν αλλαγές, απλα τόνισα τα χαρακτηρίστηκα τους, αυτό είναι το καλύτερο μακιγιάζ για μια γυναίκα διάσημη ή μη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου