Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Απόλυτα επιτυχημένο το 9ο Art4More


Ξεφυλλίζοντας πλέον το άλμπουμ της ιστορίας του πολιτισμού με παρανομαστή την ψυχική υγεία θα σταθεί κάποιος στο 9ο Art4More το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Σαββατοκύριακο 10&11 Οκτωβρίου στον πολυχώρο Impact Hub Athens.

 Στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αν κρίνει κανείς από τις συμμετοχές και πόσο διαδραστικές ήταν αυτές. Από το πρωί του Σαββάτου έως το βράδυ της Κυριακής οι επισκέπτες παρακολουθούσαν με προσοχή και όταν έφθανε η σειρά της πράξης (που διαδέχτηκε την θεωρία) έκαναν το….Do ItYourself.

Αξιοσημείωτη ήταν και η έκθεση έργων. Τα φωτογραφικά τους αρχεία αλλά και video  παρέθεσαν οι NeSpoon, SpiderTag, Jessie Hemmons, Deadly Knitshade & Alexa.

Τα παιδικά εργαστήρια αλλά και αυτά των ενηλίκων ήταν ξεχωριστά. Ο Ισπανός καλλιτέχνης  Spidertag – ο οποίος επισκέφθηκε την Ελλάδα για το Art4More- ανέβηκε στην ταράτσα τουImpact Hub Athens και άφησε το δικό του αποτύπωμα με μια δημιουργία του.


Τα παιδιά της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας δρόσισαν τους παρευρισκόμενους με το Limoncello που παρασκεύασαν κατά την διάρκεια της δράσης τους.
Ορόσημο του  9ου Art4More θα πρέπει να θεωρείται η εκδήλωση της Μουσικοθεραπείας την οποία επιμελήθηκε η Πελίνα Ευαγγέλου από την Αμυμώνη. Για όσους την παρακολούθησαν ήταν ένα μάθημα ζωής και ανθρώπινης θέλησης.

Το φεστιβάλ έντυσε με την μελωδική της φωνή η Ελένη Αλεξανδρή την οποία συνόδευσαν με τις νότες τους οι Α. Ανδρεϊτς, Α. Μεταξάς & Μ. Τόμπρος.

Το νέο ραντεβού δόθηκε για του χρόνου όπου το Art4More θα στείλει για 10η συνεχόμενη χρονιά το μήνυμα πως η Ψυχική Υγεία είναι έννοια ταυτόσημη με τον Πολιτισμό…  
https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif











































Here's a clip of our show last Sunday night (Oct 11) for the 9th Annual Art4More DIY (Do It Yourself) Festival in honour of World Mental Health Day! It was a wonderful night! Thank you to all who came out! Ένα κλιπ από το live μας την προηγούμενη Κυριακή (11 Οκτ.) για το 9ο Art4more DIY Festival με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας! Περάσαμε φανταστικά και ευχαριστούμε όλους που ήρθαν!
Posted by Eleni Alexandris on Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου