Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Στόχος…να αγγίξουν το όνειρο



Με στόχο να αγγίξει το όνειρο η Χριστίδου Γραμματική αλλά και τα άλλα μέλη της Εορδαϊκής Δύναμης θα λάβουν μέρος στο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα TAEKWONDO G1 που λαμβάνει χώρα στην Σερβία και συγκεκριμένα στο Βελιγράδι στις 9-11 Οκτωβρίου,
Η Εορδαϊκή Δύναμη
Την ομάδα από το σύλλογο της Πτολεμαϊδάς, την Εορδαϊκή Δύναμη θα πλαισιώσουν ο Παναγιώτης Χριστίδης (στην κατηγορία των εφήβων -49), η Τριανταφυλλιά Σάκκου (στην κατηγορία -49 νεανίδων).


Το στοίχημα της Γραμματικής Χριστίδου
Αξιοσημείωτο δε είναι το γεγονός πως η Γραμματική Χριστίδου θα αγωνιστεί με την επίλεκτη ομάδα taekwondo της Βορείου Ελλάδας. Η ίδια είχε κάνει το βασικό μέρος της προετοιμασίας της στο Βελιγράδι και αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο πήχης για την ίδια είναι πολύ ψηλά αφού θέλει να αποκτήσει και να κατακτήσει το δικαίωμα στο όνειρο…


 Ο προπονητής
Ο Χρίστος Χριστίδης προπονητής της Εορδαϊκής Δύναμης είναι άνθρωπος των έργων και μέσα στο τατάμι μιλάνε οι αθλητές του. Ο ίδιος με τον αέρα από προηγούμενες ανάλογες βεληνεκούς διοργανώσεις έχει την εμπειρία να καθοδηγήσει τους αθλητές του όσο πιο ψηλά γίνεται… Άλλωστε ο αθλητισμός είναι ένα ταξίδι… που ο προορισμός χαρτογραφείται από τον άνθρωπο που σε γαλούχησε. Καλή επιτυχία στις επάξιες προσπάθειες όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου