Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017

Οι συγκλονιστικές ειδήσεις που κάλυψε η Μίτση Σκέντζου το 2017

Σε λίγες ημέρες θα αποχαιρετήσουμε το 2017 και τώρα είναι μια καλή στιγμή να κοιτάξουμε πίσω και να κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει!
«Ο παλιός ο χρόνος» είχε ορισμένα σημαντικά  γεγονότα που μας χαροποίησαν, μας συγκίνησαν, αλλά και μας στεναχώρησαν.
Ποια είναι αυτά;

Η τραγωδία στη Μάνδρα Αττικής
Σε αδιανόητη τραγωδία  εξελίχθηκε η κακοκαιρία  που έπληξε τη Μάνδρα Αττικής, στα μέσα Νοεμβρίου με αποτέλεσμα να «βυθιστούν» στο πένθος 24 οικογένειες.
Σίγουρα, αυτή είναι μια από τις δυσκολότερες στιγμές του επαγγέλματός μας, αφού όσο και να προσπαθείς να μην παρασυρθείς από τα συναισθήματά σου «λυγίζεις» όταν βλέπεις την λίστα με τους νεκρούς να μεγαλώνει.

Ο Παραολυμπιονίκης που χάρισε το μετάλλιό του

Εκτός όμως από τις δυσάρεστες ειδήσεις υπάρχουν και οι συγκινητικές…
Αναφέρομαι στον Παραολυμπιονίκη, Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη, ο οποίος αποφάσισε να διαθέσει το χάλκινο μετάλλιό του, ώστε να αγοραστεί αμαξίδιο για μια μικρή μαθήτρια που το είχε ανάγκη. Το μετάλλιό του δόθηκε προς πλειστηριασμό  σε φιλανθρωπικό μπαζάρ!

Ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαϊδης έγινε μπαμπάς

Φτάνοντας στο τέλος, αυτού του… ταξιδιού θα ήθελα να κλείσω το ημερολόγιο αυτής της χρονιάς  με μια ευχάριστη είδηση.
Ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαϊδης και η σύζυγός του, Γιώτα Ζαρμακούπη έγιναν γονείς για πρώτη φορά.
Απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι που τους άλλαξε τη ζωή.  Εκείνη λοιπόν την ημέρα θέλησαν να τηλεφωνήσω στον ηθοποιό για να του ευχηθώ, αλλά και για να μου κάνει μια δήλωση.
Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να ακούς έναν άνθρωπο να κλαίει από ευτυχία και να σου λέει ότι ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα!!!Η Μίτση Σκέντζου είναι συντάκτρια στο star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου