Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Οι συγκλονιστικές ειδήσεις που μετέδωσε η Βασιλική Μπελογιάννη

Η πιο ενδιαφέρουσα είδηση ήταν η επίδραση της ολοκλήρωσης του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα στην ανάπτυξη της Μεσσηνίας.
Η οποία την απογείωσε καθώς μέσα σε 2 ώρες μπορούσες και μπορείς πλέον να βρίσκεσαι στην πόλη μας…

Η πιο λυπητερή ήταν ότι σε λίγες μέρες χάθηκαν νέοι άνθρωποι ηλικίας από 16 έως 27 ετών από την περιοχής μας σε διαδοχικά θανατηφόρα τροχαία στην Καλαμάτα…είχαμε συγκλονιστεί όλοι και απλά ξυπνούσαμε και μαθαίναμε για ακόμη ένα νέο παιδί..

Η πιο χαρούμενη ήταν η ομαδική βάπτιση που κάλυψα και παρακολούθησα στην Καρποφόρα, χωριό της Μεσσηνίας. Εκεί περισσότερα από 40 παιδιά αθίγγανων βρήκαν ανάδοχο από την περιοχή μας.. Τέλος: φυσικά και θα ήθελα ευχάριστες ειδήσεις θεωρώ πως αυτό είναι που θέλει ο καθένας μας..
Το 2017 ήταν ένα έτος με πολλές πικρές ειδήσεις που πραγματικά θα ήθελα να αφήσω πίσω..

Εύχομαι το 2018 να δω περισσότερο κόσμο να χαμογελάει και περισσότερο κόσμο να έχει βρει ένα μέρος να μένει και μην είναι στο δρόμο....θεωρώ πως αυτή η εικόνα είναι η χειρότερη… και εύχομαι να αλλάξει… και αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως μπορούμε εμείς να την αλλάξουμε αρκεί να μην προσπερνάμε τους άπορους στο δρόμο αλλά να σταματάμε να βοηθάμε..αν το κάνουμε αυτό θα αλλάξουν πολλά.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου