Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Αν «I #FeelGood» τότε δες πως θα πας Βρυξέλλες

Ο διαγωνισμός που σε κάνει να νιώθεις καλά και σε στέλνει…στις Βρυξέλλες



Είστε μεταξύ 19-29 και θέλετε να πάτε Βρυξέλλες; Διεκδικείστε το όνειρο σας αυτό μέσω του διαγωνισμού που διοργανώνει ο  Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ).
Το πρόγραμμα  TandEM, που ενθαρρύνει την επικοινωνία, την ανταλλαγή γνώσεων και προωθεί την πολυπολιτισμικότητα και την ένταξη σε ένα διεθνές περιβάλλον, διοργανώνει τον πιο …φευγάτο διαγωνισμό!
Στις Βρυξέλλες, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Ευρώπης, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν δύο τυχεροί 19-29 ετών. Δεν έχουν παρά να αποτυπώσουν σε μία φωτογραφία ή ένα βίντεο ποιο είναι εκείνο το στοιχείο της χώρας που τους κάνει να αισθάνονται καλά.

Η προθεσμία υποβολής είναι η 28η Ιουλίου, ενώ στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετέχουν νέοι από την Ιταλία, Μάλτα, Ισπανία, Ελλάδα, Κύπρο & Κροατία. Δύο νικητές από κάθε χώρα θα κερδίσουν ένα ταξίδι για να παρευρεθούν στη γιορτή του TandEM, όπου θα παρουσιαστούν όλες οι νικήτριες συμμετοχές! Όλοι οι νικητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Οι  νικητές με το «Καλύτερο Βίντεο της Νότιας Ευρώπης» και την «Καλύτερη φωτογραφία της Νότιας Ευρώπης» θα ανακοινωθούν την ίδια νύχτα και θα λάβουν ένα δώρο έκπληξη!


Αν ήδη αισθάνεσαι καλά… μπες εδώ και διεκδίκησε μία θέση στον τελικό.
#FeelGood #IomGreece


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου