Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Χειροκροτήσατε τις δεκάδες αυτοκτονίες, τους εκατοντάδες άστεγους και τους χιλιάδες άνεργους - Φωτό και Βίντεο





Καλά-καλά δεν έχουν «κοπάσει» οι αναθυμιάσεις που προκάλεσαν τον θάνατο των φοιτητών στη Λάρισα και ο έμμεσα υπαίτιος ξανά στον τόπο του εγκλήματος, στην αποικία του Νότου...την Ελλάδα. Ναι, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι εδώ, χωρίς ίχνος μετάνοιας. Με περίσσιο θράσος έφτασε στη χώρα και βρέθηκε στο Συνέδριο που διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ (ναι, υπάρχει ακόμη).
Ωστόσο αυτό δεν είναι η είδηση -το θράσος ουδέποτε ήταν- αλλά αυτή (η είδηση) εντοπίζεται στο γεγονός ότι μέλη του ΠΑΣΟΚ αποθέωσαν τον Παπανδρέου κατά την είσοδο του στο συνέδριο.  Δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από την ημέρα που το ΠΙΝΑΚΙΟ παρουσίασε τον «άστεγο της πιάτσας» έναν από τους πολλούς, κι υπάρχει κόσμος που ξεσπά σε χειροκροτήματα μόλις αντικρίζει τον άνθρωπο που παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας και έφυγε αφού δάνεισε στον Τραπεζίτη Παπαδήμο την καρέκλα της εξουσίας...Ντροπή σας, σε όλους εσάς που τον χειροκροτήσατε απόψε.
Τελικά ο λαός δεν είναι ευκολόπιστος, όπως αναφέρει ο Διονύσιος Σολωμός, προδωμένος όμως ναι και δυστυχώς υπάρχουν και οι μακάκες (ναι, μαλάκες εννοώ) που χειροκροτάνε τον κάθε δοσίλογο γιατί τους πέταξε μερικά ευρώ στη λάσπη...Δείτε τα χαλια εννοώ φωτογραφίες και βίντεο...

4 σχόλια:

  1. Μην ασχολείστε με τον καθυσ@@@@@νο μακάκα ,αφήστε τον στην λήθη.
    Ασχοληθείτε με τα τόσο ωραία θέματα που ανεβάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ Ανώνυμος3 Μαρτίου 2013 - 8:40 π.μ.
    Μήπως εσύ είσαι ο μακάκας φίλε μου; Αλλά πολύ μακάκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαμόγια κομματόσκυλα.......Να καείτε στην Κόλαση καταστροφή της Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οχι δεν ειναι πλεον κομματοσκυλα,ειναι ψυχοπαθοσκυλα που χρηζουν λοβοτομης

    ΑπάντησηΔιαγραφή