Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ακινητοποίησαν τρόλεϊ στο Περιστέρι - Απαίτησαν από τους επιβάτες να βγουν έξω...

Το "do" στο τρόλεϊ 
Πριν λίγα λεπτά στο κεντρικό δρόμο του Περιστερίου στην Παναγή Τσαλδάρη, νεαροί ακινητοποίησαν τρόλεϊ και ζήτησαν από τους επιβάτες να κατέβουν από το όχημα. Μίλαγαν έντονα στον οδηγό ενώ κάποιοι από αυτούς χτυπούσαν τα τζάμια του τρόλεϊ με τα χέρια τους.
Πιο συγκεκριμένα λίγα λεπτά πριν το παραπάνω συμβάν είχαν ξεκινήσει την πορεία διαμαρτυρίας τους από το σημείο που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος. Ξαφνικά και ενώ κατευθυνόντουσαν στον Άγιο Αντώνιο ένα τρόλεϊ της γραμμής 12 εκτελούσε από το απέναντι διάζωμα το δρομολόγιο του. 
Εκείνη την στιγμή οι διαμαρτυρόμενοι κατευθύνθηκαν προς το τρόλεϊ και κάποιοι από αυτούς όπως βλέπετε στα πλάνα χτυπούσαν τα τζάμια και απαίτησαν από τους επιβάτες να κατέβουν.  Κάποιοι άλλοι  μίλαγαν έντονα στον οδηγό ο οποίος κράτησε την ψυχραιμία του. Έπειτα από 4 λεπτά έντασης και αφού είχαν φύγει οι επιβάτες και με την προτροπή κάποιου από την πορεία κατευθύνθηκαν προς τον Άγιο Αντώνιο ο οποίος ήταν και ο αρχικός τους προορισμός.

Την στιγμή που επιβάτες φεύγουν από το τρόλεϊ 

Πληροφορίες του Πινακίου κάνουν λόγο ότι κάποιοι από αυτούς χτυπούσαν με μανία τα περίπτερα του ΟΑΣΑ που εκδίδουν τις κάρτες... Αυτή την στιγμή στο σημείο βρίσκονται τα ΜΑΤ όπου παρακολουθούν διακριτικά την εξέλιξη της πορείας


Μετά από λίγο ήρθαν στο σημείο 2 κλούβες


Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ παρακολουθούν την πορεία διαμαρτυρίας

Πινάκιο (pinakio.blogspot.gr) Τρόλεϊ... από Pinakio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου