Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ : Ταξιτζής παραβίασε STOP χτύπησε διερχόμενο μηχανάκι, παράτησε τον αναβάτη αιμόφυρτο στην άσφαλτο... Αυτή την στιγμή ο άτυχος άνδρας βρίσκεται στο Νοσοκομείο – Ο οδηγός ταξί συνελήφθη λίγα μέτρα πιο κάτω αφού έγινε αντιληπτός από μάρτυρες

Αιμόφυρτο στην άσφαλτο παράτησε αυτοκινητιστής 40χρονο ντελιβερά τον οποίο λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε χτυπήσει.
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Περιστέρι στη συμβολή των οδών Κύπρου και Κορυτσάς (κοντά στο Μπουρνάζι).  Ωστόσο ο οδηγός ταξί συνελήφθη καθώς τον είδαν λίγα λεπτά κοντά στο σημείο του συμβάντος αυτόπτες μάρτυρες.
Πιο συγκεκριμένα ο ταξιτζής που οδηγούσε Mercedes πέρασε σφεντόνα διασταύρωση αγνοώντας το STOP. Στην Κύπρου και κατευθυνόμενος προς το μαγαζί που δούλευε ο 40χρονος ντελιβεράς ανετράπη από το ταξί. Ο οδηγός του ταξί όχι μόνο δεν σταμάτησε να δει τι είχε συμβεί αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε να οδηγά τρελός μέσα στο στενό δρόμο της Κορυτσάς. Όμως για κακή του τύχη οι κάτοικοι πρόσεξαν λεπτομέρειες από το αμάξι μάρκας Mercedes.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Τροχαία, η οποία έφθασε αμέσως στο σημείο.  Οι μαρτυρίες ήταν καθοριστικές στην ανίχνευση του δράστη ιδίως του οχήματος που όταν συνέβη το κακό βρισκόταν πίσω ακριβώς από το μηχανάκι.

Οι μαρτυρίες
«Τα είδα όλα...Ο ταξιτζής πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Σκέφτηκα να τον κυνηγήσω αλλά σταμάτησα να δω τον άνθρωπο που βρισκόταν στην άσφαλτο και ειδοποίησα εσάς και το 166», τον ακούσαμε να λέει στους αστυνομικούς στην κατάθεση του, ο οδηγός του citroen που βρισκόταν πίσω ακριβώς από το παπάκι τη μοιραία στιγμή.
«Ήταν ένα ταξί Mercedes καινούργιο μοντέλο το οποίο τι είδα να περνά μπροστά από το σπίτι μου με ταχύτητα, λίγα δευτερόλεπτα αφού άκουσα θόρυβο από τρακάρισμα», είπε λίγο μετά στους αστυνομικούς μια γυναίκα.
Λίγα λεπτά έφθασε το ασθενοφόρο και μέχρι και εκείνη την στιγμή ο τραυματίας είχε επαφή με το περιβάλλον. Να σημειωθεί ότι λίγο πριν είχε δώσει ενώ βρισκόταν στην άσφαλτο τα στοιχεία του στους αστυνομικούς.


Πως τον έπιασαν λίγα μέτρα πιο κάτω

Την στιγμή λοιπόν που ο άνδρας έμπαινε φορείο στο ασθενοφόρο η κυρία που λίγο πριν είχε δώσει κατάθεση στον αστυνομικό τον πλησιάζει τρέχοντας και του λέει. "Στην άλλη άκρη του δρόμου βρίσκεται αραγμένο ένα ταξί Mercedes μήπως τυχόν είναι αυτό;". Οι αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στο περιπολικό και μόλις έγιναν αντιληπτοί από τον οδηγό, αυτός έβαλε μπρος το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει. Όμως λίγα μέτρα πιο κάτω τον είχαν ακινητοποιήσει και συλλάβει.

Πίσω από το ρεπορτάζ

Δύο σχόλια θα μας επιτρέψετε:  Η κακιά η ώρα μας σκιάζει όλους, αλλά κανείς δεν θα έλεγε τίποτα αν αφού έγινε το κακό είχε σταθεί στο σημείο είχε φωνάξει ο ίδιος την Τροχαία και το 166. Η Ντροπή είναι μικρή λέξη για να περιγράψει αυτό που έκανε. Από την άλλη πλευρά εύσημα αξίζουν στον οδηγό που ακολουθούσε ο οποίος παρέμεινε ψύχραιμος και έκανε ότι ακριβώς χρειαζόταν. Μάλιστα ο ίδιος μόλις οι αστυνομικοί προχώρησαν την σύλληψη επιβεβαίωσε πως ο ταξιτζής ήταν αυτός που χτύπησε τον 40χρονο και τον παράτησε.
Επίσης η γειτονιά για ακόμη μια φορά έδειξε την ευαισθησία της, καθώς βγήκαν όλοι να βοηθήσουν, ήξεραν ότι δεν πρέπει να κάνουν τίποτα στον τραυματία και μάλιστα κάποιοι από αυτούς του έφεραν και ομπρέλα για να μην ζαλίζεται και από τη ζέστη μέχρι το ασθενοφόρο φτάσει.
Κάποιοι δε ειδοποίησαν και τον ιδιοκτήτη του σουβλατζίδικου που δούλευε ο οποίος ήταν μέσα στην αγωνία και μόλις αντίκρισε στο δρόμο τον συνεργάτη του, σοκαρίστηκε....Αυτοί είναι οι άνθρωποι και οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΥΓ: Στις φωτογραφίες προσπάθησα να είναι όλοι με γυρισμένη την πλάτη για να μη θίξω κανένα πρόσωπο στη δημοσιότητα


ΥΓ2: Το Πινάκιο στο πλαίσιο του ρεπορτάζ βρήκε το ταξί στο σημείο που έγινε η ακινητοποίηση και η σύλληψη. Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν το χτύπημα με το παπάκι του μεροκαματιάρη ντελιβάρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου