Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

«Τα Γαλάζια φτερά του έρωτα» από τον Θάνο Κονδύλη


Ο Θάνος Κονδύλης
Ένας εκ των καλυτέρων νέων συγγραφέων αναμφισβήτητα είναι ο Θάνος Κονδύλης. 

Τα βιβλία του γίνονται best-seller και έχει φανατικούς αναγνώστες σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας. 

Ο ίδιος μέσω της γραφής του αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο τις έρευνες του, οι οποίες περιπλέκονται με ευφάνταστους ήρωες που δανείζονται ιστορικά και μορφολογικά στοιχεία.


Εδώ και λίγες ημέρες από τις εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο «Τα Γαλάζια φτερά του έρωτα».Η νέα του δουλειά είναι αντίστοιχη και των προηγούμενων του βιβλίων.
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η Κατερίνα, ο Λευτέρης και ο Οκάν είναι τρεις φίλοι που ζουν στη νησιωτική ελληνοτουρκική μεθόριο. Τα δυο αγόρια, παρά τη διαφορετική εθνικότητά τους, είναι πολύ στενά δεμένα, ενώ ο Λευτέρης και η Κατερίνα έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου τον πρώτο τρυφερό τους έρωτα. Η ζωή όμως θα παίξει σε όλους παράξενα παιχνίδια και στην εφηβεία οι δρόμοι τους θα χωρίσουν.
Ο Λευτέρης γίνεται πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά τα βράδια ξοδεύεται σε υπόγεια μπαρ αναζητώντας εφήμερους έρωτες. Μια νύχτα, σε ένα τέτοιο μαγαζί, θα δοκιμάσει μια απίστευτη έκπληξη. Μπροστά του θα βρεθεί η Κατερίνα και η παλιά αγάπη τους θα θεριέψει διεκδικώντας δυναμικά το μερίδιό της στη ζωή τους.
Όταν όμως ο Λευτέρης καταρρίπτει έναν Τούρκο πιλότο, η υπηρεσία του θα τον τιμωρήσει. Συντετριμμένος καθώς είναι, λαμβάνει ένα παράξενο γράμμα που τον πληροφορεί ότι ο πατέρας του είναι ετοιμοθάνατος. Τότε συνειδητοποιεί ότι άλλα πράγματα έχουν αξία στη ζωή κι έτσι επιστρέφει έπειτα από χρόνια στο νησί του. Αλλά εκεί ελλοχεύει ένα φοβερό μυστικό που θα σφραγίσει τη ζωή και το μέλλον των τριών φίλων.
Όταν ο χρόνος και η μοίρα δοκιμάζουν τις σχέσεις των ανθρώπων, μόνο η φιλία και ο έρωτας μπορούν να τους σώσουν.
Δείτε εδώ την συνέντευξη που είχε δώσει στο Πινάκιο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου