Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

Oι Έλληνες θαλασσόλυκοι του ΛΣ άφησαν εμβρόντητους τον Τόμσεν και την παρέα του...(video)

Φυσικά από τον πύρινο όλεθρο που εξαπολύει το τέρας του ΔΝΤ δεν θα γλίτωνε το Λιμενικό Σώμα...Πληροφορίες εδώ και καιρό έκαναν λόγο για περικοπές..
Όμως στην σκακιέρα των διαπραγματεύσεων σήμερα το πρωί φαίνεται πως ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσίωτης άλλαξε τις ισορροπίες... και με μια κίνηση του έκανε τους τροϊκανούς να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους.
Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός  τους έδειξε ένα βίντεο από την δράση του προσωπικού του Λιμενικού.
Με αυτό τον τρόπο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης  εξήγησε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στους εκπροσώπους της τρόικας το δύσκολο έργο που καθημερινά καλούνται να φέρουν εις πέρας τα μέλη του Λιμενικού Σώματος.
Το βίντεο παρακολουθεί τους άντρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος κατά τη διάρκεια πραγματικών επιχειρήσεων διάσωσης παράνομων μεταναστών που κυριολεκτικά στοιβαγμένοι σε σκάφη διακινητών προσπαθούν βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους να φτάσουν στις ελληνικές ακτές. Τα περισσότερα γυρίσματα έχουν γίνει στη Λέσβο.
Η έμπνευση της δημιουργίας του βίντεο ανήκει στον ίδιο τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Όπως δήλωσαν μετά την προβολή  οι εκπρόσωποι της τρόικα, «δε γνώριζαν ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας επιδεικνύει τέτοιο έργο σε καθημερινό επίπεδο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου