Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Συγχαρητήρια στον δήμαρχο του Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη! Ο δήμος στέλνει πακέτα με προϊόντα πρώτης ανάγκης στους Περιστεριώτες φοιτητές όπου και αν αυτοί σπουδάζουν… 
Την κοινωνική δράση «Σε έχω έννοια καλύτερη Ελλάδα», που απευθύνεται στους φοιτητές ΑΕΙ – ΤΕΙ με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα παρουσίασε  ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.
Ο κ. Παχατουρίδης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αναφέρθηκε σ’ αυτήν την καινοτόμο δράση, η οποία έχει στόχο να καλύπτει τις ανάγκες διαβίωσης των φοιτητών μας, όλο το ακαδημαϊκό έτος. 
Σε μηνιαία βάση, τα προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως λάδι, μακαρόνια, χυμοί φρούτων, αλλαντικά, γάλα, κονσέρβες, δημητριακά, όσπρια θα φτάνουν στην πόλη που ζει ο φοιτητής ή η φοιτήτρια χωρίς καμία επιβάρυνση για την/τον ίδιο/α ή την οικογένεια της/του.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, με τη γενναιόδωρη βοήθεια των επιχειρήσεων που έγιναν χορηγοί της δράσης και την αμέριστη συμπαράσταση των εθελοντών, ο δήμος κατάφερε να υλοποιήσει το εν λόγω πρόγραμμα, χωρίς να επιβαρύνει το δημοτικό ταμείο, με την πεποίθηση ότι όλοι οι Περιστεριώτες και οι Περιστεριώτισσες θα καμαρώνουν για την δράση… «Σε έχω έννοια καλύτερη Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου