Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Σε νέα εποχή εισέρχεται ο «ΑΙΑΚΟΣ» ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


                               
ΠΡΟΣ :  ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ «ΑΙΑΚΟΣ»
ΘΕΜΑ :  ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ
    
Καλούνται όλα τα μέλη του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σαλαμίνας «ΑΙΑΚΟΣ» στη  Γενική Συνέλευση του συλλόγου για εκλογές μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και επειγουσών συναφών θεμάτων του συλλόγου μας στα υπό παραχώρηση  γραφεία του Συλλόγου μας  επί της Λ. Σαλαμίνος 141α  (α΄όροφος)την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 και απ’ ώρας 10:00  - 18:00
Αγαπητά μας μέλη, σας γνωρίζουμε πως  τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι τα κάτωθι:


Διοικητικός απολογισμός 2015-2016
Οικονομικός απολογισμός 2015-2016
Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού 2015-16
Ενημέρωση και έγκριση περί προυπολογισμού οικονομικού έτους 2017
Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής
Ψήφιση νέου καταστατικού του συλλόγου κ εξουσιοδότηση του νομικού μας συμβούλου προς επικύρωσή του στα αρμόδιο δικαστήριο.
Σε περίπτωση που δεν διαπιστωθεί απαρτία η Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται μετά την παρέλευση μιας  εβδομάδας , δηλαδή την Κυριακή 26 Μαρτίου, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα.

Αγαπητά μας μέλη σας θυμίζουμε πως η παρουσία σας είναι υποχρεωτική για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου μας καθώς η θεματολογία της συνέλευσης απαρτίζεται από σοβαρά θέματα που απαιτούν την ανάλογη απαρτία

Υ.Γ. Σας υπενθυμίζουμε πως όσα μέλη εξεδήλωσαν την επιθυμία του εκλέγεσθαι οφείλουν να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση έως και πέντε ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες στα γραφεία μας που να δηλώνουν την βούλησή τους συμμετοχής στο ΔΣ και στην Ελ.Επιτροπή, ενώ όσα μέλη δεν έχουν τακτοποιήσει τη συνδρομή τους μπορούν να το πράξουν την ίδια μέρα εκλογής και κατόπιν να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν τους.

                                                                   Μετά τιμής
                                                            Το απερχόμενο Δ.Σ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου