Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Οι δράστες του Ντράφι ξανά στον τόπο του εγκλήματος




Η πρωταγωνίστρια Πηγή Μπουκουβάλα εξηγεί στο Πινάκιο γιατί ο Έλληνας αποζητά τις μαύρες κωμωδίες


Συνέντευξη στον Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλο για το Πινάκιο

Ο  δολοφόνος γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος… Γι’ αυτό και στο Ντράφι επέστρεψαν οι δράστες που σκοπό έχουν να καθηλώσουν με την δράση τους και να κόψουν…ανάσες.
Η Πηγή Μπουκουβάλα που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετει την πετυχημένη μαύρη κωμωδία «Έγκλημα στο Ντράφι» εξηγεί στο Πινάκιο γιατί ο Έλληνας απαιτεί να σπάνε τα ταμπού με όπλο το χιούμορ!
Μια παράσταση ιδιαίτερα ελκυστική από μια φρέσκια θεατρική ομάδα Let’s Act, ζητά την συμβολή σας στην εξιχνίαση μιας  δολοφονίας… ή μήπως περισσοτέρων;



Έγκλημα στο Ντράφι για δεύτερη σεζόν, θα «εξιχνιαστεί» φέτος;




«Έγκλημα στο Ντράφι» για δεύτερη σεζόν κι είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η αγάπη του κόσμου μάς οδήγησε να το ανεβάσουμε ξανά στο Θέατρο Παραμυθίας. Αν θα εξιχνιαστεί, όμως, δεν μπορώ να σου πω. Πρέπει να έρθετε στην παράσταση να το ανακαλύψετε».


Ποιοι είναι οι «δράστες»;





Οι «δράστες», όπως του χαρακτηρίζεις, είναι 6 κι όλοι τους έχουν μια σκοτεινή πλευρά. Ο Θάνος Πάλλης είναι ένας καλλιτέχνης που έχει χάσει την έμπνευσή του και θα έκανε τα πάντα για να επιστρέψει στην παλιά του δόξα. Η Μαργαρίτα Πάλλη,  σύζυγος του Θάνου Πάλλη, είναι καλοκάγαθη και μαθημένη στην ακριβή ζωή. Ο Μάνος Στάικος είναι ανερχόμενος συγγραφέας που ενώ φαίνεται συμπαθής είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει τα όνειρά του με όποιο κόστος. Η Ρόζα Μασούλα, η δίδυμη αδερφή της Μαργαρίτας, είναι δυναμική δικηγόρος, έξυπνη και αδίστακτη. Η Σάμι Γκαν είναι πνευματίστρια από το Τέξας και το βασικό κωμικό στοιχείο της παράστασης που παράλληλα προωθεί και τη δράση. Τέλος, η Τζίνα Κουφάτου είναι σταρ του θεάτρου και του κινηματογράφου και επιρρεπής στο κουτσομπολιό».


Μαύρη κωμωδία, είναι το «Έγκλημα στο Ντράφι», είναι συνηθισμένος ο Έλληνας θεατής σε αυτό το είδος;


«Θεωρώ πως με το πέρασμα των χρόνων και των τόσων θεατρικών και τηλεοπτικών επιτυχιών που έχουν ως βάση τους τη μαύρη κωμωδία και το black humor ο Έλληνας θεατής έχει εξοικειωθεί με το είδος. Μπορώ να πω πως ίσως το ζητάει κιόλας γιατί στο μαύρο χιούμορ θίγονται θέματα ταμπού και παρουσιάζονται με τρόπο χιουμοριστικό χωρίς ωστόσο να χάνουν τη σοβαρότητά τους. Η μαύρη κωμωδία συνδυάζει αρμονικά στοιχεία των θρίλερ με δόσεις γέλιου και ανατροπές κάτι που  κάνει το κοινό να βιώσει τόσο το γέλιο όσο και τον πόνο, μερικές φορές ταυτόχρονα».

Γιατί να έρθει κάποιος να δει το συγκεκριμένο έργο;



«Γιατί είμαστε μια φρέσκια ομάδα που αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στη σκηνή και το έργο είναι μια κεφάτη ανάλαφρη μαύρη κωμωδία με πολλές ανατροπές που σε κρατά σε εγρήγορση και κανείς δεν υποπτεύεται το τέλος».

Ποιες ημέρες και ώρες παίζετε;

«Παίζουμε κάθε Σάββατο από τις 3/11 στις 21:00 στο Θέατρο Παραμυθίας για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Για αυτό το λόγο περιμένουμε έγκαιρα τις κρατήσεις σας».





Ποια είναι τα επόμενα σχέδια της Πηγής Μπουκουβάλα, σκηνοθετικά  ή και συγγραφικά;


«Αν και δε μου αρέσει να αποκαλύπτω νωρίς τα σχέδιά μου, το μόνο που μπορώ να σου πω προς το παρόν είναι ότι ετοιμάζουμε, με την ομάδα Let’s Act, τη νέα μας παράσταση για το Ντράφι. Το αγαπήσαμε το Ντράφι και μας αρέσει να το παιδεύουμε».





Info


Η ομάδα "Let's Act" επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, στο Θέατρο Παραμυθίας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την μαύρη κωμωδία μυστηρίου «Έγκλημα Στο Ντράφι» σε σκηνοθεσία Πηγής Μπουκουβάλα. Μια ανάλαφρη και κεφάτη ματιά πάνω στη δοκιμασμένη συνταγή του θεατρικού θρίλερ, με σασπένς, αναρίθμητες ανατροπές και πολύ γέλιο.
Το Πινάκιο είναι χορηγός επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου