Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Να προσφέρετε «Χαρά» στα παιδιά

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Bazaar 29/11-2/12 στο χώρο του οικοτροφείου Λεωφ. Μαραθώνος 118, Παλλήνη. 

Όσοι αναγνώστες του Πινακίου μπορούν να βοηθήσουν να μη διστάσουν, να το κάνουν, γιατί ο κόσμος και το μέλλον των παιδιών είναι στα δικά μας χέρια.


Ας στερηθούμε λίγα ευρώ, από τα ήδη πετσοκομμένα έσοδα μας και να τα προσφέρουμε με χαμόγελο στα παιδιά, που το σύστημα πετάει χωρίς τύψεις στον Καιάδα. Να μην γίνουμε κι εμείς μέρος της πολιτικής μηχανής που θυμίζει κρεματόρια... να αποδείξουμε πως υπάρχει ακόμη παλμός. Και πως το κάνουμε αυτό υποστηρίζοντας τις ευαίσθητες ομάδες που το μέλλον τους είναι αβέβαιο στην Ελλάδα των 3 μνημονίων και των πολιτικών απόγονων του Τσολάκογλου που τολμούν να  κάνουν και διαλέξεις σε ξένα πανεπιστήμια ελεύθεροι...Αυτοί που θα έπρεπε να είχαν δικαστεί για  εθνική προδοσία πετάνε τα παιδιά των ιδρυμάτων στους γκρεμούς, αδιαφορώντας το τι θα απογίνουν αυτές οι παιδικές ψυχούλες.
 Όσοι πάτε στη "Χαρά" κοιτάξτε στα μάτια αυτά τα παιδιά και θα πάρετε δύναμη για να συνεχίσετε να πολεμάτε κόντρα στις Δυνάμεις Κατοχής και τους πολιτικούς δοσίλογους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου