Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ο νεαρός Θεσσαλονικιός Κώστας Μησιάλης προσδοκά την ενασχόληση του με τα κοινά…

Το Πινάκιο είναι χώρος στο διαδίκτυο (μόνο μέχρι στιγμής) ο οποίος δίνει βήμα σε νέους ανθρώπους.
Άνθρωποι που παράγουν έργο, που νοιάζονται για ένα καλύτερο αύριο έχουν θέση εδώ.
Πριν λίγο καιρό σας είχα παρουσιάσει τον Κώστα Μησιάλη τον Πρόεδρο των HUMANS, ενός Ομίλου ή μιας κοινότητας αν θέλετε που  «αγκαλιάζει» νέους επιστήμονες  και επιχειρηματίες. Μέσα σε λίγο χρόνο άνοιξε παραρτήματα στην Κοζάνη, στην Φλώρινα, στο Αμύνταιο και στην Θέρμη…σε περιοχές νευραλγικές που μαστίζονται από την ανεργία.
Πριν λίγο έμαθα πως κατεβαίνει στις εκλογές στην πόλη του την Θεσσαλονίκη. Θαρρώ πως τέτοιοι άνθρωποι σαν τον Κώστα Μησιάλη αξίζουν της προσοχής μας.
Θεωρώ χρέος μου να τον παρουσιάσω…και υπόσχομαι πως θα επανέλθω με συνεντευξη δυνατή…  Άλλωστε οι δημοτικές έχουν να κάνουν κυρίως με πρόσωπα και όχι με κομματικά στερεότυπα.
Σύμφωνα με το βιογραφικό του Ο Κων/νος Μησιάλης ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Δασοπόνος – Περιβαλλοντολόγος, με μεταπτυχιακό στην Αειφορική Διαχείριση του Υδατικού Περιβάλλοντος. Είναι Πρόεδρος του Ομίλου HUMANS, μέλος του ΔΣ και υπεύθυνος Νεολαίας του Συλλόγου Αμυνταιωτών Θεσσαλονίκης «Ο Αμύντας» και μέλος της Ελληνικής Δασολογικής Εταιρίας. Να σημειώσω ότι πριν από λίγους μήνες έγινε και πατέρας και όπως υποστηρίζει ο ίδιος είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος αυτή που διανύει.

Τέλος –και σημαντικό- η υποψηφιότητα  του εντάσσεται σ τον Συνδυασμό «Πολίτες Μπροστά» της Νιόβης Παυλίδου για την Κεντρική Μακεδονία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου