Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Σταυρούλα Αγγελοπούλου: Δίνουμε ευκαιρίες σε νέες καινοτόμες ιδέες

Για την απήχηση αλλά και την εξέλιξη του StartUp της Cosmote μίλησε στην Dealnews.gr η υποδιευθύντρια εταιρικής υπευθυνότητας σταθερής & κινητής διεύθυνσης εταιρικής επικοινωνίας Ομίλου ΟΤΕ Σταυρούλα Αγγελοπούλου στο πλαίσιο της ομιλίας της στο 4ο ετήσιο Capital Link CSR forum το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Η κα. Αγγελοπούλου μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως η εταιρεία της δίνει μεγάλη βαρύτητα στην νεανική επιχειρηματικότητα και θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες παρόμοιες του StartUp.

«To project αυτό ξεκίνησε για να απαντήσει σε μια ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας. Πρακτικά οι συνθήκες αυτή την στιγμή, κοινωνικές και οικονομικές, είναι πάρα πολύ δύσκολες. Πολλά παιδιά βγαίνουν στην ευρύτερη Αγορά εργασίας και τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Έτσι θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε νέες καινοτόμες ιδέες, σε ομάδες που αξίζουν να ακούσουμε τις σκέψεις τους και το πρόγραμμα τους, να τους δώσουμε τα εχέγγυα, την εκπαίδευση, την στήριξη που χρειάζονται προκειμένου να φτιάξουν μία πολύ ουσιαστική επιχειρηματική ιδέα.
Έτσι έχουμε ξεχωρίσει 10 ομάδες, προχωράνε...τους δίνουμε το χώρο, την εκπαίδευση, φτιάχνουν ένα στρατηγικό πλάνο και παρουσιάζουν και σε επενδυτές την ιδέα τους» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Αγγελοπούλου.


Πινάκιο - Σταυρουλα Αγγελοπουλου για Startup από Pinakio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου