Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ο Πάγκαλος ξαναχτυπά….αυτή τη φορά τα βάζει με τους διαδηλωτές του κέντρου


Ούτε πορείες, ούτε διαμαρτυρίες, μπορούμε να κάνουμε για να διαμαρτυρηθούμε, σύμφωνα, με όσα μπορεί να συμπεράνει κανείς, από τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου στο ραδιοφωνικό σταθμό flash.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο κ. Πάγκαλος τόνισε πως οι διαδηλώσεις στο κέντρο είναι η βασική αιτία που έχει παραλύσει η αγορά, ενώ για ακόμη μια φορά στράφηκε εναντίον της κας. Παπαρήγα, την οποία έμμεσα κατηγόρησε για υποκινήτρια των διαμαρτυριών.

«Αν μπορούσε η κυρία Παπαρήγα να δεχθεί ότι η ελευθερία της διαδήλωσης η οποία υπάρχει και την οποία κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και ούτε θέλει να αμφισβητήσει δεν συνεπάγεται ότι κάθε φορά που συγκεντρώνονται 50 άτομα κλείνουν το κέντρο της πόλης επί δύο ώρες δημιουργώντας μια τεράστια αναστάτωση σε βάρος της οικονομίας της μεγαλύτερης πόλης, της μεγαλύτερης αγοράς της χώρας φωνάζοντας συνθήματα όπως νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, κάτι τέτοια τα οποία δεν έχουν και πολύ μεγάλη έννοια, αυτό θα ήταν μια μεγάλη πρόοδος. Πέρυσι έγιναν 500 διαδηλώσεις, δηλαδή μιάμιση διαδήλωση την ημέρα. Μιάμιση διαδήλωση την ημέρα είναι τέσσερις ώρες αναστάτωση στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας», είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνης.

Να κλείσουμε το κείμενο με μια μικρή επισήμανση. Το τελευταίο χρόνο δεν είναι τα μαγαζιά στην Αθήνα που έχουν πληγεί, αλλά σε περιοχές που άλλες εποχές ήταν εμπορικές δυνάμεις, όπως το Περιστέρι, η Νέα Ιωνία, ο Κορυδαλλός.

Και τέλος έχετε σκεφτεί να μη σας συνοδεύουν αστυνομικοί εσάς και τους συνάδελφους σας, άλλους βουλευτές και να περιπολούν τις γειτονιές και το κέντρο και ελάτε να δούμε μετά αν οι πορείες επηρεάζουν την αγορά.
Επίσης θα μπορούσατε να μην αυξάνατε το ΦΠΑ, να κυνηγάτε το λαθρεμπόριο, να μην υπερφορτώνετε τις δόσεις, σε ΤΕΒΕ και ΙΚΑ, να υποστηρίξετε την νεανική επιχειρηματικότητα, να ελαττώσετε τους φόρους και αν μετά απο αυτά η αγορά είναι σε κρίση τότε θα φταίει η Παπαρήγα....Αλλά τουλάχιστον η Αλέκα κάνει βόλτα άνετα στα μαγαζιά του κέντρου ή του Περιστερίου και του Αιγάλεω, εσείς κ Θόδωρε μπορείτε; Ή όλοι είμαστε γραμμένοι στο ΚΚΕ και δεν το ξέρουμε....; Αλλά αυτά είναι τα ήθη σας και ο πολιτισμός μας, εμείς απαντάμε αγανακτησμένοι στο Συνταγμα και στις πλατείες ξανά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου