Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Γιγαντώνονται μέσα στο ΣΚ οι διαδηλώσεις…Όλη η Ελλάδα φωνάζει σύσσωμη Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από εδώ


Οι «βρεγμένοι» τη βροχή δεν τη φοβούνται και πόσο μάλλον όταν αυτοί οι «βρεγμένοι» είναι οι «αγανακτισμένοι».

Στο φόντο της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών υπό την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, την απαίτηση της επανάληψης της συνάντησης αυτής από τον Τρισέ (!!!) και στον απόηχο των δηλώσεων των ηγετών των κοινοβουλευτικών δυνάμεων, συναντήθηκαν για Τρίτη συνεχόμενη μέρα στις πλατείες όλης της χώρας οι αγανακτισμένοι πολίτες, ορθώνοντας το ανάστημα τους.

Μάλιστα αύριο ή μεθαύριο όπου θα γίνουν και πάλι συγκεντρώσεις πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο πως θα γιγαντωθούν.

Ο κόσμος, μέρα με τη μέρα αυξάνεται και αν φτιάξει ο καιρός τότε όλη η Ελλάδα θα είναι στις πλατείες να φωνάζει σύσσωμη: Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από εδώ.

Σίγουρα τις φωνές θα τις ακούσουν και στην Ευρώπη –όπου οι επίτροποι αλλά όλοι όσοι βγάζουν εκατομμύρια ευρώ σε βάρος της πλάτης μας -εξεπλάγησαν όπως και οι πολιτικοί πράκτορες εδώ….Λέτε οι φωνές να ακουστούν και εκεί στο Σικάγο; Ο «Θείος» Τράγκας ξέρει τι εννοώ

Στο Σύνταγμα

Παρά τον ακατάλληλο καιρό, η κεντρική πλατεία της Αθήνας είναι και απόψε γεμάτη από «αγανακτισμένους» πολίτες, που διαμαρτύρονται για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, αυτή τη φορά αλά... αργεντίνικα. Πολλοί από τους συγκεντρωμένους έχουν συρρεύσει στο Σύνταγμα κρατώντας πάσης φύσεως κατσαρολικά, παραπέμποντας στη διαμαρτυρία της κατσαρόλας στην Αργεντινή, το 2001, όταν με την «παρέμβαση» του ΔΝΤ, πολίτες της χώρας βγήκαν στις κεντρικές πλατείες χτυπώντας κατσαρόλες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κυβερνητική οικονομική πολιτική.
Με κεντρικό σύνθημα «πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω» οι συγκεντρωμένοι στην Αθήνα έκλεισαν την οδό Αμαλίας, έστησαν πάγκους, συγκεντρώνοντας υπογραφές υποστήριξης. Αρκετοί, δε, από αυτούς δήλωσαν διατεθειμένοι να περάσουν τη νύχτα τους στον δρόμο και μάλιστα, σε αντίσκηνα, που φρόντισαν εγκαίρως να στήσουν στο Σύνταγμα.

Και στον λευκό τον πύργο

Συνεχίζεται και σήμερα η συγκέντρωση των Αγανακτισμένων στο Λευκό Πύργο. Μερίδα συγκεντρωμένων έκαναν πορεία επί της λεωφόρου Νίκης κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, σε μια προσπάθεια να αφυπνίσουν όλους όσους έπιναν τον καφέ τους στις παραλιακές καφετέριες αντί να συμμετέχουν και αυτοί στη συγκέντρωση.
Από τις 20.00 οι συγκεντρωμένοι , κάθονται γύρω από το λευκό πύργο και εκφέρουν ο καθένας δημοκρατικά την άποψή του.

1 σχόλιο:

  1. θα παω κι εγω στην θεσσαλονικη την κυριακη πρεπει να ειμαστε οσο πιο πολλοι γινεται για να μας ακουσουν εχει χαθει το χαμογελο του κοσμου απο αυτους τους ανικανους προτεινω οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙνα γινει νεο κινημα και να βρεθουν νεοι και αφθαρτοι για να σωσουν την ελλαδα απο αυτους τους ανικανους ΚΩΣΤΑΣ Χ. ΛΑΓΥΝΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή