Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Αναζητώντας τα 39 στοιχεία του καλοκαιριού


Τις καλές συνήθειες πρέπει να τις μαθαίνει κάποιος από μικρός. Το καλοκαίρι που η εποχή είναι αναμφισβήτητα ξέγνοιαστη είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να μάθουν τα παιδιά να αγαπούν το διάβασμα....Κι αυτό θα γίνει μόνο αυτό που ξεφυλλίζουν τους τραβήξει το ενδιαφέρον...Έτσι το Πινάκιο σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Άγκυρα» χαρίζουν σε 2 μικρούς αναγνώστες το τελευταίο μέρος της σειράς «Τα 39 στοιχεία» αφού ένας νέος κύκλος περιπετειών και αγωνίας αρχίζει.
Τέσσερις θαυμάσιοι συγγραφείς ενώνουν τις δυνάμεις τους στο 11ο βιβλίο της σειράς κρατώντας τους φανατικούς αναγνώστες της σειράς σε αγωνία.

Η δεκατετράχρονη Έιμι και ο μικρότερος αδερφός της Νταν νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να επιστρέψουν στην παλιά τους ζωή, αφού κατάφεραν να βρουν τα 39 στοιχεία που αποτελούσαν τη μυστική δύναμη των κλάδων της οικογένειάς τους. Αλλά έκαναν λάθος. Πανίσχυροι εχθροί -οι Βέσπερ- παραμονεύουν στις σκιές. Και δεν θα σταματήσουν, αν δεν πάρουν στα χέρια τους τα στοιχεία.


Κερδίστε 2 αντίτυπα
Για να τα διεκδικήσετε δεν έχετε από το να κάνετε like εδώ που είναι η σελίδα του Πινακίου στο facebook. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις 11 Αυγούστου από τη σελίδα.


Πάρτε μια γεύση από το βιβλίο εδώ

8 σχόλια:

  1. Καλημέρα
    Έτοιμη η ανάρτηση του διαγωνισμού στο KERDISETO και στη σελίδα μας στο Facebook Kerdiseto-Δωρεάν Online Διαγωνισμοί

    Η ανάρτηση εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γιός μου θα ξετρελαθεί γιατί έχει διαβάσει όλα τα υπόλοιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για το δώρο και την ευκαιρία συμμετοχής!!! Ο διαγωνισμός σας προβάλλεται στο Save and Win GREECE, δείτε τον εδώ: http://www.saveandwin.gr/JZUdY

    ΑπάντησηΔιαγραφή