Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Δευτέρα και Τρίτη είμαστε προσκεκλημένοι στο... World Party

Ο Σάκης και ο Γιώργος στην κόκκινη πλατεία
Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, μας χάρισαν συναρπαστικές εξορμήσεις
και αξέχαστες εμπειρίες τη σεζόν που πέρασε, μας «χρωστούσαν» όμως ένα ακόμα ταξίδι
με… ευρασιατικό αέρα. Τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, στις 22:00, φτιάχνουμε εκτάκτως τις βαλίτσες μας και τους ακολουθούμε σε μία περιπετειώδη απόδραση στη Ρωσία.


Δευτέρα 5 Οκτωβρίου:
Οι δύο συνοδοιπόροι προσγειώνονται στη Μόσχα, μια πόλη που τους θαμπώνει με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της. Εκεί, μπροστά από το Κρεμλίνο, τους περιμένει μια έκπληξη. Συναντούν τον… «Πούτιν» και αποφασίζουν να του τα «ψάλλουν» ένα χεράκι. Ποια είναι η αντίδρασή του;

Η Μόσχα επίσης φημίζεται για το πολύ «σκληρό» face control που έχει στα club της, μερικά εκ των οποίων θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο. Φυσικά, ο Σάκης και ο Γιώργος δεν θα άφηναν τέτοια πληροφορία να περάσει στα «ψιλά»! Έτσι, επιστρατεύουν τη φαντασία τους, ώστε να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να καταφέρουν να μπουν στο ακριβότερο club της πόλης!
Στη συνέχεια, ένας φίλος της εκπομπής, ο Κιρίλ, προσφέρεται να ξεναγήσει την ομάδα στο πανέμορφο και πολυσύνθετο δίκτυο του μετρό της πρωτεύουσας. Τα πράγματα, ωστόσο, παίρνουν μια πολύ άγρια και επικίνδυνη τροπή, που δεν θα περίμενε ποτέ κανείς…
Μετά τις εξωφρενικές εμπειρίες της Μόσχας, σειρά έχει ένα ταξίδι με τον Υπερσιβηρικό, που θα δοκιμάσει την ομάδα. «Αναγκάζονται» και οι τέσσερις να ζήσουν ο ένας… πάνω στον άλλον, για περισσότερες από 85 ώρες! Θα αντέξουν;


Τρίτη 6 Οκτωβρίου:

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, έχοντας ήδη επιβιβαστεί στον Υπερσιβηρικό, κατευθύνονται από τη Μόσχα στην Αικατέρινμπουργκ. Μετά από 27 ώρες μέσα στο τρένο, κάνουν μια γρήγορη στάση σ’ αυτή την ιστορική πόλη της Ρωσίας, όπου τους δίνεται η δυνατότητα να πατήσουν στη «γραμμή» που ενώνει την Ευρώπη με την Ασία!
                                                                                                                     
Έπειτα από ένα καλό ξεμούδιασμα, το δίδυμο του «World Party» είναι καθόλα έτοιμο για το κυρίως σκέλος του ταξιδιού. Παίρνουν ξανά το τρένο, με προορισμό, αυτή τη φορά, το Ιρκούτσκ της μακρινής Σιβηρίας. Το κουπέ είναι μικρό και ο δρόμος μακρύς, συνεπώς η ομάδα καλείται να κρατήσει τις ισορροπίες για τις επόμενες ημέρες και να επιστρατεύσει το χιούμορ της.

Επόμενος σταθμός η λίμνη Βαϊκάλη, ο μεγαλύτερος συσσωρευτής γλυκού νερού στον πλανήτη! Ο Σάκης και ο Γιώργος αποφασίζουν να την εξερευνήσουν, κάτι που τους καταπονεί ιδιαίτερα.
Ο μοναδικός τρόπος ξεκούρασης μετά από αυτό είναι να μπουν σε μια παραδοσιακή ρώσικη σάουνα…


Από εκεί, παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής και φτάνουν στην Αγία Πετρούπολη, όπου μαγεύονται από την αρχιτεκτονική και τους γεμάτους ζωή δρόμους της. Το ενδιαφέρον, όμως, των δύο συνοδοιπόρων μονοπωλεί ένα παλιό παιχνιδάδικο, γεμάτο arcade games από μια… άλλη εποχή, που τους οδηγούν σε μια ακόμη κόντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου