Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Sloggi Spring/Summer 2016 …και τα 3 είναι υπέροχα!



Το αγαπημένο μας sloggi είναι πλέον μια όμορφη, καθημερινή συνήθεια. Μέσα σε κάθε συλλογή sloggi βρίσκουμε καινοτομίες, χρώματα, κοψίματα που ανταποκρίνονται σε κάθε διαφορετική μας ανάγκη. Οι 3 κατηγορίες του sloggi αγκαλιάζουν κάθε διαφορετικότητά μας και δίνουν λύσεις, ώστε να ομορφαίνουν εμάς και την καθημερινότητά μας.

Η κατηγορία Invisibles (αόρατα) παρουσιάζει τις αγαπημένες σειρές Light και Touch It, με laser cut τεχνολογία, για απαράμιλλη άνεση και αόρατη εφαρμογή. Η κατηγορία Natural (βαμβακερά) είναι συνώνυμο της φρεσκάδας και της απαλότητας. Σειρές όπως Daily Cotton, Dolce και Trio είναι οι αγαπημένες βαμβακερές μας λύσεις για κάθε μέρα, χωρίς να χρειάζεται να συμβιβαστούμε στο στυλ. Η σειρά Evernew όμως είναι αυτή που ξεχωρίζει. Εσώρουχα με εγγύηση για πάντα σε όμορφα μοντέρνα χρώματα και κοψίματα, είναι εκείνα που θα μας συντροφεύουν… για πάντα. Τέλος, η κατηγορία Sensitive (μαλακά) μας κάνει απλά να ξεφωνίζουμε Wow! Οι σειρές Wow και Wow Lace είναι για ακόμα μια σεζόν μαζί μας, με σετ που χαρακτηρίζονται από την απαλότητα του υφάσματος και τα μοντέρνα σχέδια.


Τα sloggi όμως έχουν και την αντρική τους πλευρά. Sloggi men! Σειρές όπως οι Εvernew (με εγγύηση για πάντα), Match, Start, Basic, Urban και Travel ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και απευθύνονται σε άντρες δυναμικούς, που θέλουν να ανακαλύπτουν συνεχώς νέα πράγματα. Για όλους εκείνους που η ζωή είναι μια πρόκληση και αγωνίζονται να την κάνουν κάθε μέρα και πιο όμορφη. Για άντρες με δυναμικό και sport look.



Διαγωνισμός Triumph

Ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου η Triumph προσφέρει σε δύο αναγνώστριες του Πινακίου δύο μοναδικά προϊόντα της.
Συγκεκριμένα μια αναγνώστρια θα κερδίσει ένα σουτιέν Valentine 75Β και μια ακόμη νικήτρια ένα σλιπ sloggi μπλε σκούρο Large!

Διεκδικείστε τα δύο δώρα  που  προσφέρει η Triumph, Αυτό που έχετε να κάνετε είναι για να τo διεκδικήσετε είναι: αφού κάνετε like στην σελίδα του Πινακίου https://www.facebook.com/pinakio να μας στείλετε τα στοιχεία σας στο pinakio.blog@gmail.com  και το mail σας να έχει την ένδειξη «Triumph». 
Αυτοί που θα κάνουν κοινοποίηση (share) θα διπλασιάσουν τις πιθανότητες τους.
Ο Διαγωνισμός λήγει στις 19 Φεβρουαρίου, ενώ την επόμενη ημέρα στην σελίδα του facebook του Πινακίου θα ανακοινωθούν οι νικητές.

6 σχόλια: