Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Γιος γνωστού επιχειρηματία ο οδηγός της μοιραίας Πόρσε

Γιος γνωστού επιχειρηματία είναι ο 24χρονος οδηγός της Πόρσε που σκόρπισε το θάνατο χτες σε πάρκιγνκ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Θήβας.
Ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, έχασε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους τον έλεγχο του πολυτελούς οχήματός του και «καρφώθηκε» πάνω σε ένα σταθμευμένο Honda.
Mέσα στο παρκαρισμένο όχημα ήταν μια 33χρονη γυναίκα και ο τρίχρονος γιος της, που άφησαν την τελευταία τους πνοή επιστρέφοντας στο σπίτι τους στην Πτολεμαΐδα μετά από ολιγοήμερες διακοπές.

Τραγική φιγούρα ο 44χρονος πατέρας της οικογένειας, που είχε βγει από το όχημα για να πάει στην τουαλέτα.



Ακούγοντας την σφοδρή σύγκρουση, ο άντρας πετάχτηκε έξω αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να σώσει την οικογένειά του από το φλεγόμενο όχημα.  

Νεκρός είναι και ο συνοδηγός της Πόρσε, επίσης 24 ετών, παιδικός φίλος του νεαρού οδηγού.


O 24χρονος Βακάκης είχε επιστρέψει πριν από λίγο καιρό από το Μαϊάμι, όπου σπουδάζει, και πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην Αράχοβα με έναν φίλο και συμμαθητή του.
Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας της εθνικής είναι σοκαριστικό… Το πολυτελές όχημα πέφτει σαν «βολίδα» πάνω στο σταθμευμένο Honda και στη συνέχεια τα δύο αυτοκίνητα τυλίγονται στις φλόγες.
Ο 44χρονος πατέρας ήταν αυτός που βρήκε το κουράγιο να τηλεφωνήσει στην αστυνομία και την πυροσβεστική, όμως, δυστυχώς, ήταν ήδη πολύ αργά.


Μένει τώρα να εξακριβωθεί για ποιους λόγους το πολυτελές αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του.
Η τροχαία αναμένεται να βάλει τώρα στο «μικροσκόπιο» τα βίντεο από τις κάμερες της εθνικής και να αναζητήσει ίχνη από φρεναρίσματα στο σημείο.
Την ίδια ώρα, θα αναζητηθούν αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου από οχήματα που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο αλλά και τις καταθέσεις όσων σταμάτησαν.

Παράλληλα, όπως είθισται σε αυτές της περιπτώσεις, θα πραγματοποιηθούν τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και νεκροψίες/νεκροτομές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου