Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

10ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης & Ψυχικής Υγείας ART4MORE: "Portraits: Κοίτα όσα Νιώθω"

Το Διεθνές Φεστιβάλ ορόσημο για την Τέχνη & την Ψυχική Υγεία, «ART4MORE», έρχεται στις 13-15 Οκτωβρίου στην Αθήνα στο χώρο του Trii Art Hub (Δράκου 9, Αθήνα, Μετρό Συγγρού Φιξ).
Το Φεστιβάλ ART4MORE πραγματοποιείται από το 2007 ετησίως με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10η Οκτωβρίου), στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού σε κοινωνικά θέματα / θέματα Ψυχικής Υγείας και την καταπολέμηση του στίγματος και των διακρίσεων που συνοδεύουν τις παθήσεις Ψυχικής Υγείας.

Για το 2017 η θεματική του 10ου ART4MORE είναι το «Πορτραίτο» και η «Αυτοπροσωπογραφία», γύρω από την οποία θα αναπτυχθούν Εκθέσεις, Εργαστήρια, Performances, Συζητήσεις και Μουσικά δρώμενα, σε ένα τριήμερο Φεστιβάλ. Στην κοινωνία αναπτύσσονται πρότυπα και το «σωστό», το «όμορφο» αποκτά καλούπια, ενώ το διαφορετικό προκαλεί αποστροφή και απορρίπτεται. Στόχος του 10ου Φεστιβάλ ART4MORE, είναι να σπάσουμε τα καλούπια του κοινωνικά αποδεκτού προσώπου, να κάνουμε ουσιαστικές αναγνώσεις για να δούμε τις όμορφες ψυχές όλων, ομορφαίνοντας έτσι και τη δική μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου