Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Fast and furious στην Ελλάδα

To πιο γρήγορο και φαντασμαγορικό event της χρονιάς είναι γεγονός και είναι φιλανθρωπικό.
Μια σειρά καταξιωμένων καλλιτεχνών πολλών χώρων συμμετέχουν σε μια υπέροχη τριήμερη διοργάνωση με κεντρικό θέμα την πολυαγαπημένη ταινία “Fast and furious”  με σκοπό να βοηθηθούν παιδάκια με ειδικές ανάγκες αλλά και να υποστηριχθούν άτομα που κάποια στιγμή στην ζωή τους αντιμεπώπισαν προβλήματα εξάρτησης.
Έτσι λάτρεις των γρήγορων αλλά και πολυτελών αυτοκινήτων αλλά και της μουσικής  θα συγκεντρωθούν 20,21 και 22 Οκτωβρίου στο κτίριο Ελληνικός κόσμος στην οδό Πειραιώς 256, για να βοηθήσουν σε δύο πολύ σημαντικές ΜΚΟ, την «Δώσε ζωή» και την «Αρωγή12+»
-Ο Σύλλογος «ΔΩΣΕ ΖΩΗ» είναι ένας Πανελλήνιος Σύλλογος που στόχο έχει την φροντίδα των παιδιών με ειδικές ανάγκες και ταυτόχρονα την ενημέρωση των πολιτών.
-Το Κέντρο παροχής υπηρεσιών καθοδήγησης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΑΡΩΓΗ 12+ ιδρύθηκε τα τελευταία χρόνια για να στηρίξει ανθρώπους που παλεύουν με την μάστιγα των εξαρτήσεων.  Αποτελεί μια ιδιωτική πρωτοβουλία με σκοπό να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε άτομα με προβλήματα εθισμού και γενικότερα.
Στα πλαισια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν δράσεις όπως:
-Εθελοντική αιμοδοσία
-Συλλογή τροφίμων και φαρμάκων όλο το τριήμερο
-Συλλογή παιχνιδιών



Το event θα χωριστεί σε 3 διαφορετικές ημέρες με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις:
-1η μέρα: (20-10) Την διασκέδαση των επισκεπτών αναλαμβάνουν οι καλύτεροι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού best  92,6 - Ειδική ώρα έναρξης:  20:00
-2η μέρα: (21-10): Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας  απευθύνεται στους λάτρεις  της underground  και Rap μουσικής με τα καλύτερα ονόματα του χώρου - Ώρα έναρξης:  12:00
-3η μέρα: Μεγάλα ονόματα της pop και mainstream μουσικής  θα χαρίσουν  ατελείωτες ώρες  χορού στο κοινό - Ώρα έναρξης:  12:00
Στον εκθεσιακό χώρο κατά την διάρκεια και των τριών ημερών θα διεξάγεται, στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, έκθεση αυτοκικήτων με θέμα την ταινία  FAST & FURIOUS όπως επίσης και έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων.
30 χορεύτριες, εστεμμένες και μοντέλα θα βρίσκονται ανάμεσα στα ειδικά διαμορφωμένα stages για επιδείξεις αλλά και φωτογράφηση με το κοινό ενώ δεν θα λείπουν και τα shows!
Καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν: 



Την εκδήλωση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Ελευθερία Νταβατζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου