Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Η Εβίνα Μάλτση μίλησε για τα μυστικά του μπάσκετ σε μαθητές



Στο αμερικάνικο κολλέγιο Ελλάδας


Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά γιορτάστηκε στα σχολεία της χώρας η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, αντικαθιστώντας τα μαθήματα με δράσεις και αθλητικές δραστηριότητες.
Η αρχηγός της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Γυναικών Εβίνα Μάλτση βρέθηκε στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας και μίλησε σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. 



Η εκδήλωση προλογίστηκε από τους καθηγητές φυσικής αγωγής του σχολείου και στη συνέχεια η διεθνής αθλήτρια είχε τη δυνατότητα, αφού μίλησε πρώτα για τα οφέλη του αθλητισμού, να μοιραστεί τις εμπειρίες τους μαζί τους ενώ απάντησε και στις δεκάδες ερωτήσεις των μικρών φίλων.
Με το σύνθημα «Αθλούμαι - ΧαράΖΩ το μέλλον», η 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού αγκαλιάστηκε από όλους με την κορυφαία Ελληνίδα μπασκεμπολίτρια να δεσμεύεται ότι θα είναι κοντά στα παιδιά μέσα από δράσεις που θα της δώσουν την ευκαιρία να τους δείξει τα μυστικά του μπάσκετ αλλά και το πνεύμα του αθλητισμού και της προσπάθειας.



Στην αρχή της εκδήλωσης οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα κατορθώματα της "Greek killer" όπως είναι γνωστή παγκοσμίως στο μπασκετικό κόσμο μέσα από ένα βίντεο με μερικές από τις κορυφαίες στιγμές της πορεία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου