Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Γκολ στην αλληλεγγύη και στην ανθρωπιά

Ένας διαφορετικός αγώνας, σπουδαίος θα λάβει χώρα στο Περιστέρι. Η εθνική ομάδα ακρωτηριασμένων θα αναμετρηθεί με τους  αθλητικούς συντάκτες της «Pressing Team» στο Πειρατικό Mini Soccer 5X5 στο Περιστέρι.
Ο αγώνας είναι αμφίρροπος αφού και οι δυο πλευρές έχουν τον ίδιο στόχο. Να ευχαριστήσουν με τις επιδόσεις τους το κοινό που θα τους υποστηρίζει και ταυτόχρονα να στείλουν μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Νικητές είναι όλοι, από τα αποδυτήρια ακόμη.  Να σημειωθεί πως η αναμέτρηση αυτή διεξάγεται έπειτα από πρωτοβουλία της Pressing Team.


Η σύνθεση της Pressing Team
 «Η Pressing Team, όπως ονομάζεται η ομάδα που ηγείται της καμπάνιας «Pressing στον Αθλητισμό», δημιουργήθηκε από δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ με σκοπό τη διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων με τη συμμετοχή γνωστών επαγγελματιών αθλητών Επίκεντρο των δράσεών της είναι ο ίδιος ο άνθρωπος ως πρωταγωνιστής και όχι ως παθητικός δέκτης πράξεων ελεημοσύνης. Σε κάθε δράση που οργανώνουμε, κεντρική στόχευση είναι η υποστήριξη κάποιας οργάνωσης ή φορέα, αλλά και να σταλεί το μήνυμα της ισότητας, της αλληλεγγύης και της συνύπαρξης σε κοινούς, όμορφους αγώνες.

Η Pressing Team και η καμπάνια «Pressing στον Αθλητισμό» δεν είναι εταιρεία. Οποιαδήποτε «χορηγία» γίνεται μόνο σε υλικό για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών και αποδίδεται, αποκλειστικά κάθε φορά, απευθείας στον υποστηριζόμενο φορέα, ενώ όσον αφορά την παρουσία κοινού, αντί «εισιτηρίου» προτιμώνται εναλλακτικές μορφές. Έτσι και στην συγκεκριμένη εκδήλωση η υποστήριξη μας προς την Εθνική Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων Αθλητών είναι από την πλευρά του ο καθένας μας να προσφέρουμε απευθείας προς την ομάδα μας με όποιον τρόπο μπορεί και να στηρίξουμε αυτή τη νέα προσπάθεια των αθλητών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου