Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Κέλλυ Λουφάκη: Τρίτη στον κόσμο με το...σπαθί της

Η Κέλλυ Λουφάκη με τον προπονητής της Δημήτρη Κάζαγλη

Γεννημένη νικήτρια η Κέλλυ Λουφάκη μετά από συγκλονιστικούς αγώνες απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της γυναικείας ξιφασκίας με αμαξίδιο που διεξάγεται στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Πρόκειται για  μεγαλύτερη στιγμή της ελληνικής γυναικείας ξιφασκίας με αμαξίδιο.
Ειδικότερα, η Κέλλυ Λουφάκη, υπο την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή, Δημήτρη Κάζαγλη, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σπάθη κατηγορίας Β` του Παγκοσμίου Κυπέλλου που φιλοξενήθηκε στο Καναδά, χαρίζοντας στα ελληνικά σπαθιά, το πρώτο μετάλλιο σε επίπεδο γυναικών.
Η Κέλλυ Λουφάκη στα προημιτελικά νίκησε 15-7 την Σόφι Σαμπλόν από την Γαλλία, ενώ στον αγώνα για τον είσοδό της στον τελικό ηττήθηκε από το Νο-1 του κυρίως ταμπλό, την Γιάνα Σαισουνέ από την Ταϊλάδη.

Η ανάρτηση του Κάζαγλη στο facebook
 «Ιστορική στιγμή ! Το πρώτο μετάλλιο της γυναικείας ομάδας ξιφασκίας με αμαξίδιο είναι γεγονός! Η Κέλλυ Λουφάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο του Μόντρεαλ στον Καναδά! Η Αδαμαντία Ζαχαριάδη στην δεκαεξάδα! Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν η παρουσία και τα χειροκροτήματα των Ελλήνων του Καναδά όπου μας έκαναν να αισθανόμαστε εντός έδρας! Τους ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά! Το μετάλλιο φυσικά αφιερώνεται στους Έλληνες του Μόντρεαλ!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o Δημήτρης Κάζαγλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου