Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Ξεχωριστές προσωπικότητες μοιράζονται ιδιαίτερες ευχές για την Ανάσταση



Η Ανάσταση δίνει το δικό της μήνυμα στις ζωές όλων μας. Αποτελεί τον κοινό παρανομαστή για τους μικρόκοσμους μας. Το μήνυμα της γέννησης του Χριστού φωτίζει τις ψυχές μας και τους δρόμους της ζωής μας. Στο Πινάκιο  ξεχωριστές προσωπικότητες στέλνουν το δικό τους μήνυμα. Μια μεγάλη αγκαλιά απλώνεται για όλους προς όλους για το γεγονός των γεγονότων, την Ανάσταση του Κυρίου. Ο Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος και η Βίβιαν Ευαγγέλου Μισιρλή που επιμελήθηκαν το θέμα, που ακολουθεί,για το Πινάκιο εύχονται σε όλους εσάς η μεγαλύτερη αλήθεια, που δεν είναι άλλη από την Ανάσταση του Κυρίου να είναι οδηγός στης ζωής τα μονοπάτια σας...



Χρήστος Δάντης, τραγουδιστής: Πως θα ζήσουμε ένα καλύτερο αύριο



Θα εύχομαι όσο ζω...για μια καλύτερη και δίκαιη κοινωνία, αποχρωμματισμένη, καθόλου απεχθή σε ότι άγνωστο ξένο και μη δοκιμασμένο σε μία γη που θα γίνει μια αγκαλιά ,που δε θα γυρίζει την πλάτη. Μόνο έτσι θα ζήσουμε ένα καλύτερο «αύριο».


Χαρης Βαρθακουρης:




Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή ανάσταση, αισιοδοξία, υπομονή, αγάπη και υγεία σε όλο τον κόσμο.. 



Άγγελος Διονυσίου,τραγουδιστής: Στο δρόμο της αγάπης




Εύχομαι το φως της Ανάστασης να φωτίζει πάντα την ζωή μας και να μας οδηγεί στον δρόμο της αγάπης ... Καλή Ανάσταση καλό Πάσχα






Όλγα Βασδέκη,Παγκόσμια πρωταθλήτρια στίβου: Το Άγιο Φως της Ανάστασης να πλημμυρίσει με δύναμη και καλοσύνη τις ψυχές όλων μας




Εύχομαι ολόψυχα το Άγιο Φως της Ανάστασης να πλημμυρίσει με δύναμη και καλοσύνη τις ψυχές όλων μας και να μας συντροφεύει σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής. Ο λόγος και η θυσία του Κυρίου ας καθοδηγήσει την σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα και γύρω μας με αγάπη!! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! 



Κέλλυ Λουφάκη, παραολυμπιονίκης: Το φως της Αναστάσεως να φωτίσει τις ψυχές όλων μας



Το φως της Αναστάσεως να φωτίσει τις ψυχές όλων μας...να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι προσφέροντας αγάπη στον συνάνθρωπο ...καλή Ανάσταση σε όλους... με υγειά δύναμη και αισιοδοξία …

Θανάσης Πολυκανδριώτης ,Μουσικός: Ουσιαστική συνεύρεση των ανθρώπων


Εύχομαι να είναι το Πάσχα φέτος η αφετηρία για λιγότερη ψυχική σπατάλη και περισσότερο ουσιαστική συνεύρεση των ανθρώπων Καλή ανάσταση λοιπόν στη ψυχή μας 

Καίτη Φίνου, ηθοποιός: Ανάσταση για το καθένα μας



Η εβδομάδα των Παθών μας προετοιμάζει για την Ανάσταση του Κυρίου. Το ίδιο εύχομαι για τον καθένα μας ξεχωριστά και φυσικά για την Ελλάδα μας που βρίσκεται στον δρόμο προς τον Γολγοθά..


Ελένη Φιλίνη, ηθοποιός: Να βρούμε τον δρόμο μας



Ας είναι αυτή η Ανάσταση, η αρχή να ξαναβρούμε οι άνθρωποι, τις αξίες μας τα πιστεύω μας και την ανθρωπιά μας, γιατί τα τελευταία χρόνια χάσαμε τον δρόμο μας!




Κώστας Σπυρόπουλος,ηθοποιός: Ανάσταση-Ανάταση και Ανάληψη ευθυνών



Χριστός Ανέστη..!!! Ανάσταση-Ανάταση και Ανάληψη ευθυνών!!! Αυτοκριτική και Αυτογνωσία!!! Αναγέννηση...από την Αρχή ως το Τέλος ...Από το Α ως το Ω...στο ένα και μοναδικό...Α γ α π Ω..!!!


Μιχάλης Ιατρόπουλος, επιχειρηματίας, ηθοποιός: Να μπορέσουμε να αντιληφθούμε ότι ζούμε μόνο μια φορά


Εύχομαι μόνο υγεία σωματική και πνευματική και να μπορέσουμε να αντιληφθούμε ότι ζούμε μόνο μια φορά και δεν είμαστε τηλεκατευθυνόμενα ζώα που δε σέβονται τον συνάνθρωπο και μας επιβάλουν να υπακούμε και να βλέπουμε χυδαίες ειδήσεις και εικόνες που έτσι κι αλλιώς υπάρχουν εδώ και αιώνες.




Θανάσης Κουρλαμπάς, ηθοποιός: Από τις βαθύτερες συναισθηματικές ανάγκες



Η προσμονή της Ανάστασης του Θεανθρώπου καθώς και όλων όσο Τούτη συμβολίζει, είναι από τις βαθύτερες συναισθηματικές ανάγκες όχι μόνο εμάς των Χριστιανών αλλά  και όλων όσων προσμένουν λύτρωση. Η ευχή μου είναι λοιπόν να έχουμε σωματική και πνευματική υγεία ώστε να κρατάμε πάντα ολοζώντανη αυτή την προσμονή. Καλό Πάσχα


Στέλλα Γεωργιάδου, τραγουδίστρια: Ανάσταση σημαίνει ξαναρχίζω


Ευχές για ένα όμορφο ελληνικό Πάσχα. Ανάσταση σημαίνει ξαναρχίζω. Σημαίνει επιστρέφω σε όλα όσα πιστεύω, αγαπώ και πρεσβεύω. Καμία «σταύρωση» ας μην μας κρατά μακριά από τα όνειρα μας. 



Κώστας Κεραμίδας, προπονητής εθνικής ομάδας γυναικών και Γ.Σ Αμαρουσίου



Η φετινή Ανάσταση του Θεανθρώπου εύχυμοι να φέρει την ....Ανάσταση σε έλους τους τομείς της ζωής μας…



Δήμος Μπουλούκος, Αθλητικογράφος: Οι ευχές να συνδυαστούν επιτέλους με πράξεις


Είναι όμορφο αυτές τις ημέρες να αλλάζουμε ευχές για υγεία, αγάπη και ελπίδα αλλά πρέπει κάποτε να προσπαθήσουμε όλοι μας, αυτές τις ευχές να τις κάνουμε πράξη και όχι να παραμένουν ένα κενό γράμμα που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Η αλλαγή πρέπει να αρχίσει από μέσα μας κι αν ανοίξουμε την καρδιά μας, προσφέροντας βοήθεια, αγάπη και προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο κόσμο, είναι σίγουρο ότι οι ευχές μας θα πιάσουν τόπο!


Μάνος Βουλαρινός, δημοσιογράφος: Αυτό το Πάσχα να είναι καλύτερο από το προηγούμενο



Μακάρι αυτό το Πάσχα να είναι καλύτερο από το προηγούμενο και χειρότερο από το επόμενο. Να θυμάστε ότι όποιος σας είπε ότι δεν θα υπάρχουν αρνιά και μετά την Κυριακή και ότι υπάρχει βραβείο για όποιον φτάσει πρώτος σπίτι του στην επιστροφή, σας είπε ψέματα.   


Ελευθερία Νταβατζή, δημοσιογράφος: 3 ευχές…ξεχωριστές



-Πασχαλινές δέξου ευχές από τη καρδιά βγαλμένες όλες οι μέρες της ζωής να΄ναι Αναστημένες!

-Όσες κροτίδες πέφτουνε το Πάσχα στον αέρα τόσες χαρές σου εύχομαι να έχεις κάθε μέρα!

- Σήμερα είναι Πασχαλιά Κι αν η ευχή μου πιάνει Το τέλος κάθε Γολγοθά Εύχομαι να σημάνει



Βίβιαν Ευαγγέλου Μισιρλή, Φωτογράφος, Ραδιοφωνική παραγωγός, blogger: Το Φως της Ανάστασης να φέρει λύτρωση στις ψυχές όλων μας





Καλό Πάσχα σε όλους τους αναγνώστες του αγαπημένου μου πινακίου, με υγεία, ελπίδα, αισιοδοξία και δύναμη! Εύχομαι από καρδιάς το Φως της Ανάστασης να φέρει λύτρωση στις ψυχές όλων μας, να φωτίσει τις ζωές μας και να μας οδηγήσει στο δρόμο της αγάπης!




Τέλης Βωβός, παρουσιαστής: Ας πάψουμε να υμνούμε τα χαλάσματα γύρω μας…




Από το απόλυτο σκοτάδι εγένετο φως….Άγιο Φως…ήλθε να φωτίσει τις ψυχές μας και να μεταδώσει το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως…Ανάσταση Ηθικής…Ανάσταση αξιών , Ανάσταση Ανθρώπων. Ας πάψουμε να υμνούμε τα χαλάσματα γύρω μας… ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες και να προσφέρουμε απλόχερα γύρω μας. Χρόνια Καλά , γεμάτα υγεία και ηρεμία στην ψυχή και στο μυαλό. 


Αγγελική Κιλιντζόγλου, Δημοσιογράφος: Ελπίδα και αισιοδοξία


To Άγιο Φως, ας φωτίσει τις ψυχές μας και ας φέρει σε όλους ξανά την ελπίδα και την αισιοδοξία! Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και αγάπη!


Ανθή Βούλγαρη, δημοσιογράφος: Στιγμές που θα σκορπίζουν χαμόγελα και ελπίδα




Εύχομαι καθημερινή Ανάσταση στις ψυχές και στις καρδιές μας! Υγεία και πολύ αγάπη! Ας φτιάχνουμε όλοι στιγμές που θα σκορπίζουν χαμόγελα και ελπίδα.



Γεωργία Γαρατζιώτη, δημοσιογράφος: Το άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές



Το άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Υγεία, αγάπη, δύναμη και χαρά σε όλους. Καλό Πάσχα!




Ειρήνη Νικολοπούλου:


Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά από την όμορφη φύση της Κρήτης με μια υπέροχη εικόνα όλο νόημα 





Ντόρα Πάλλη:




Πάσχα των Ελλήνων! Μια γιορτή ελπίδας, ανάτασης, φωτός για όλους μας. Χρόνια Πολλά! Καλή Ανάσταση! 


Δέσποινα Μποτίτση- Δημοσιογράφος παρουσιατρια Μακεδονια tv: το Αναστάσιμο φως να φωτίσει τις ψυχές μας


Εύχομαι το Αναστάσιμο φως να φωτίσει τις ψυχές μας και να μας πλημμυρίσει με αγάπη, αισιοδοξία, θάρρος, ταπεινότητα και αλληλεγγύη. Χρόνια πολλά με υγεία και...όνειρα για το μέλλον. 

Έλλη Σπυροπούλου, δημοσιογράφος: Ανάσταση παντού…



Ανάσταση προσωπική επαγγελματική ερωτική Ανάσταση στη τσέπη μας κ στα μυαλά μας. Χριστός Ανέστη σε όλους μας με υγεία κ χαρές




Άννα Σταματιάδου, δημοσιογράφος Star Channel:  το Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ζωές μας



Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι από καρδιάς, το Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ζωές μας, χαρίζοντας σε όλους υγεία, δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον! Χρόνια Πολλά, Χρόνια Ευτυχισμένα και Ειρηνικά με περισσότερη αγάπη και αλληλεγγύη.



Ελένη Κυρανούδη, μοντέλο:




Εύχομαι από καρδιάς το Φως της Ανάστασης να χαρίζει ελπίδα, αγάπη, αισιοδοξία και δύναμη!!!



Κυριάκος Παπουλίδης: Πνευματική ενότητα


Οι ιερές αυτές  μέρες  μας δίνουν το χρόνο να προβληματιστούμε για την αληθινή έννοια της πνευματικής ενότητας, για την ειρήνη και την ευκαιρία να αγαπήσουμε τις κοινές αξίες μεταξύ των εθνών.
Έτσι αυτό το Πάσχα, όποια και αν είναι η πίστη μας, ας γίνουμε ένα όλοι μαζί σαν έθνος με πίστη στις αξίες μας και ενωμένοι .
Ας εργαστούμε μαζί για να χτίσουμε αυτό το λαμπρότερο μέλλον που θέλουμε για τη χώρα μας. Και ας δημιουργήσουμε μαζί μια ισχυρότερη, δικαιότερη Ελλάδα που πραγματικά δουλεύει για όλους.

Καλό Πασχα





Εύη Ταμαμούνα, δημοσιογράφος, διαχειρίστρια του sportsroom.gr: Περισσότερο Φως και λιγότερη κακία



Περισσότερο Φως και λιγότερη κακία: Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο και κάθε ευτυχία! Ελπίζω από εδώ και πέρα να «νηστεύουμε» όλοι την κακία, την υποκρισία και κάθε άλλο αρνητικό συναίσθημα… Αυτά σταύρωσαν τον Χριστό. Εύχομαι απέραντη αγάπη σε όλο τον κόσμο!



Στάθης Βασιλόπουλος, δημοσιογράφος: Η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγεί τη σκέψη μας



Οι άγιες ημέρες και η Ανάσταση του Θεανθρώπου ας πλημμυρίσουν τις καρδιές όλων με το φως της αγάπης και της ελπίδας. Η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγεί τη σκέψη μας για να βλέπουμε το παρελθόν με κατανόηση και το παρόν με αγάπη και ελπίδα. 


Έλλη Αγγελιδάκη, γυμνάστρια: Έχουν δύναμη , αισιοδοξία και πίστη




Επειδή τα τελευταία χρόνια ο Έλληνας και η Ελληνίδα περνάνε πολύ δύσκολα , θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες να έχουν δύναμη , αισιοδοξία και πίστη ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα !!! Τους εύχομαι καλή Ανάσταση, με ανάταση , αγάπη και γαλήνη στις ψυχές τους !!!



Ελένη Αλεξανδρή, τραγουδίστρια:



Καλό Πάσχα σε όλους! Εύχομαι το Άγιο Φως να φέρει ηρεμία, γαλήνη και αγάπη πραγματική στις ψυχές όλων. Καλή Ανάσταση!



Βασιλική Νταντά, Τραγουδίστρια:


Καλή Ανάσταση κ καλό Πάσχα .. με υγεία κ αγάπη σε όλο τον κόσμο…


Γεωργία Δήμου, τραγουδίστρια:  να εκτιμάμε καθημερινά αυτά που έχουμε


Εύχομαι το Άγιο φως να φέρει σε όλους μας καθαρότητα στην ψυχή και γαληνή, ώστε να μπορούσε να εκτιμάμε καθημερινά αυτά που έχουμε και να συμπεριφερόμαστε στους συνανθρώπους μας με αγάπη!Να μην ξεχνάμε να θυμόμαστε αυτά που έχουν πραγματικά αξία στη ζωή...Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία,σωματική και ψυχική!



Ελένη Γιάσσα, συγγραφέας : Δρόμοι γεμάτοι αγάπη και συμπόνια


Το Άγιο Φως να φωτίσει το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον γεμάτο από αγάπη και συμπόνια για τους συνανθρώπους μας. Εύχομαι σε όλους τους αναγνώστες του «Πινακίου» Καλή Ανάσταση με υγεία και αγάπη!


Ελευθερία Μπενοβία, ηθοποιός: Η αρχή για ένα καλύτερο μέλλον


Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλον τον κόσμο! Υγεία, Αγάπη και Ειρήνη! Ας είναι αυτές οι άγιες μέρες η αρχή για ένα καλύτερο μέλλον!



Μαίρη Νέγρη, ηθοποιός: Πολλά χαμόγελα



«Εύχομαι αυτό το Πάσχα υγεία αγάπη σε όλο το κόσμο! Να έχουμε πολλούς λόγους για χαμόγελα !»



Αντώνης Μαζοκοπάκης, τραγουδοποιός: Ανάσταση στην συνείδηση του ελληνικού λαού



Εύχομαι η Ανάσταση του Χριστού να φέρει συνάμα ανάσταση στην συνείδηση του ελληνικού λαού συνοδευόμενη από υγεία χαρά και ευτυχία...είναι το μόνο που χρειάζεται αυτές τις δύσκολες μέρες. Χρόνια πολλά !!! 



Λάμπης Ξυλούρης-τραγουδοποιός:





Εύχομαι καλή ανάσταση να έχουμε ,με υγεία και αγάπη!!! 


Χάρης Φασουλάς, τραγουδοποιός: Η Ανάσταση που πρόσμενα μες στη ψυχη φωλεύει…:



Η πλάση που ονειρεύτηκα μες στη καρδιά αγναντεύει κι η Ανάσταση που πρόσμενα μες στη ψυχη φωλεύει… Τ Άγιο Φως τσ' Ανάστασης γαλήνη να μας φέρει και κάθε ανθρώπου στη καρδιά ν' ανθίσει καλοκαίρι.. Χρόνια πολλά με υγεία!!! Καλή Ανάσταση Κυρίου και προσωπική Ανάσταση του καθενός ανθρώπου ξεχωριστά για ότι δυσκολίες βιώνει…




Αλεξάνδρα Γωγούση, Δικηγόρος: Ανάσταση στις καρδιές μας


Aνάσταση παντού! Στις σκέψεις, στα αισθήματα, στις αξίες, στα συναισθήματα! Ανάσταση στις καρδιές μας, στο μυαλό μας, στο πνεύμα μας, στο βλέμμα μας! Ανάσταση στη ματιά μας, στις σκέψεις μας, στις πράξεις μας! Ανά-ταση παντού! Και του χρόνου!




Αντώνης Μπιδέρης, δικηγόρος: Το Φως της Ανάστασης να χαρίζει ελπίδα, αισιοδοξία και δύναμη


Σε κάθε συνάνθρωπο μας που νοιώθει καταπιεσμένος σε μία κοινωνία που δεν την απειλεί περισσότερο ο λιμός από ότι οι ατομικές κοινωνικοοικονομικές υποχρεώσεις και η απαξίωση των μελών της, εύχομαι από καρδιάς το Φως της Ανάστασης να χαρίζει ελπίδα, αισιοδοξία και δύναμη. Σε κάθε άλλον άνθρωπο, Ελεύθερο ακόμη, εύχομαι να δίνει ευκαιρίες, δύναμη και αγάπη σε κάθε καταπιεσμένη ψυχή. Κάπως έτσι νομίζω θα φτάσουμε στη λύτρωση.



Μίτση Σκέντζου, δημοσιογράφος: Να έχουμε πάντα δίπλα μας ανθρώπους



Εύχομαι ολόψυχα αυτό το Πάσχα το Άγιο φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ζωές όλων μας. Να μας χαρίσει υγεία, αγάπη,ευτυχία και να έχουμε πάντα δίπλα μας ανθρώπους που να μας κάνουν να χαμογελάμε.



Ντίνα Παπαγεωργίου, founder/managing director gyrolimnia.blogspot.gr:  Να μας πλημυρίσει το Φως της Ανάστασης, με αγάπη ανιδιοτελή




Σταύρωση: Η υπέρτατη θυσία του Χριστού για την ανθρωπότητα. Εύχομαι ολόψυχα να κάνουμε όλοι μας μια μικρή 'θυσία' κάθε φορά, πολεμώντας κάθε κακό, άδικο και απρόσωπο σκιάζει την εποχή μας. Να μας πλημυρίσει το Φως της Ανάστασης, με αγάπη ανιδιοτελή για κάθε τί μας περιβάλλει και ατέρμονη πίστη στο κυνήγι των ονείρων και των φιλοδοξιών μας,για μια καλύτερη ζωή.



Τίνα Μιχαηλίδου Relationship Blogger:


Καλή Ανάσταση με Υγεία και πολλά αληθινά Χαμόγελα σε εσάς και στην οικογένειά σας! Καλό Πάσχα 



Γεωργία-Χριστίνα Θεοδόση, δημοσιογράφος: Ο Χριστός ας μας δώσει την δύναμη για την δική μας ανάσταση


Καλή Ανάσταση εύχομαι. Ο Χριστός ας μας δώσει την δύναμη για την δική μας ανάσταση, από το σκοτάδι στο απόλυτο Φως.
Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν την κάθε σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη!


Γιώργος Αράπογλου, δημοσιογράφος, συγγραφέας: Το αναστάσιμο μήνυμα ως αφετηρία για να γίνουμε παραδείγματα για τα παιδιά μας


Εύχομαι τα μηνύματα της Ανάστασης να περάσουν πρώτα από όλα στις καρδιές μας, να προσπαθήσουμε περισσότερο να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να απλώσουμε το χέρι στους πιο αδύναμους. Κανένας πλούτος υλικός δεν μπορεί να γεμίσει την ψυχή, περισσότερο από το να παλέψουμε για μια καλύτερη ζωή και μια καλύτερη κοινωνία. Ας πάρουμε το φετινό Πάσχα και το αναστάσιμο μήνυμα ως αφετηρία για να γίνουμε παραδείγματα για τα παιδιά μας. Το οφείλουμε πρώτα από όλα σε κείνα. Και κάτι ακόμα: Το λέμε πάντα, ας το επαναλάβουμε και φέτος. Φροντίστε όσοι ταξιδέψετε για τόπους αναψυχής και εξοχής, να επιστρέψετε όλοι σώοι και αρτιμελείς. Δεν περισσεύει κανένας. Προσπαθήστε να αποφύγετε φθηνά και επικίνδυνα λάθη στον δρόμο και, όταν γυρίσουν όλοι, να μετρηθούμε και να είμαστε τουλάχιστον όσοι ξεκινήσαμε. Χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη και χαμόγελο σε όλους.




Φωτεινή Δάσσιου, δημοσιογράφος: Η Ανάσταση είναι η θριαμβευτική νίκη κάθε πιστού




Τα πάθη της Μεγάλης Εβδομάδας συμβολίζουν τη θλίψη, τον πόνο και τις αγωνίες της καθημερινότητάς μας. Η Ανάσταση, η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, είναι σύμβολο ελπίδας, είναι η θριαμβευτική νίκη κάθε πιστού. Τώρα, περισσότερο παρά ποτέ, έχουμε την ανάγκη να πιστέψουμε, να αντλήσουμε δύναμη και να έχουμε ελπίδα για το καλύτερο. Εύχομαι ολόψυχα η απόδειξη της άνευ όρων αγάπης του Χριστού να γίνει πηγή δύναμης για όλους. Να δώσει στη ζωή μας ουσιαστικό νόημα, απομακρύνοντας κάθε τι που μας στεναχωρεί. Να είναι οδηγός μας για την ψυχική γαλήνη και την πνευματική καταξίωση. Όπως το φως αναβλύζει δηλώνοντας την Ανάσταση έτσι να γίνει χείμαρρος η χαρά και η ευτυχία για τον καθένα μας ξεχωριστά. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!



Αλεξάνδρα Ταμπου & ομάδα trikalaidees: Να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη




Πάσχα σημαίνει κατάνυξη, οικογενειακή θαλπωρή, γεύσεις παράδοσης και ανοιξιάτικες ευωδίες. 
Η ομάδα του trikalaidees και εγώ προσωπικά εύχομαι το φως αυτών των ημερών να καθοδηγεί την κάθε σκέψη μας, για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!


Χρύσα Ξάνθη Δημοσιογράφος, founder/managing director www.gnoristetinellada.gr: Ψυχική Ανάσταση


Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει ψυχική ανάσταση σε όλους και να μας γεμίσει με υγεία και δύναμη! Χρόνια πολλά! Καλό Πάσχα σε όλο το κόσμο!!




Θάνος Κονδύλης, συγγραφέας: Ο Χριστός ήρθε στη γη για να σώσει τον κόσμο, εσένα, εμένα... όλους μας



Σας εύχομαι ο Αναστημένος Χριστός μας να εκπληρώσει όποια καλή επιθυμία έχετε. Ο Χριστός ήρθε στη γη για να σώσει τον κόσμο, εσένα, εμένα... όλους μας. Δεν ζητάει τίποτε άλλο παρά την πίστη μας σε Αυτόν. Και μας δίνει τα πάντα! Είναι στο χέρι μας να πούμε το μεγάλο ΝΑΙ και να τον ακολουθήσουμε. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.  


Ειρήνη Κρυσταλλιδου, ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτρια: Να αποτινάξουμε τον μανδύα του προσποιητού εαυτού


Σε μια εποχή όπου η καθημερινότητα επιτάσσει να προσποιούμαστε ότι είμαστε άτρωτοι, δυνατοί και ευτυχισμένοι, η ευχή "Να είσαι ο εαυτός σου, ο πραγματικός εαυτός σου ίσως είναι το ιδανικό μήνυμα της φετινής Ανάστασης. Εύχομαι λοιπόν, να αποτινάξουμε τον μανδύα του προσποιητού εαυτού, να αποδεχθούμε αυτό που πραγματικά είμαστε και τότε, παραδόξως, θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς την προσωπική μας αλλαγή.



Ζωή Χρήστου, τραγουδίστρια: Μετά τη «σταύρωση» , έρχεται η Ανάσταση



Εγώ με τη σειρά μου θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους, αγάπη να γεμίσει τις καρδιές σας, χαμόγελα να στολίζουν τη ζωή σας! Όσοι περνούν δύσκολα να θυμούνται πως μετά τη «σταύρωση» , έρχεται η Ανάσταση, μας το έμαθε ο ίδιος ο Υιός του Θεού και να συνεχίζουν να παλεύουν και να πιστεύουν! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους!


Κέλλυ Πρωτοπαππα, τραγουδίστρια: Να δούμε καθαρά αυτά που συμβαίνουν γύρω μας



Εύχομαι το θείο φως να ανοίξει τα μάτια και το μυαλό όλων μας, να δούμε καθαρά αυτά που συμβαίνουν γύρω μας… να συμμετάσχουμε ενεργά και  όχι σαν απλοί παρατηρητές πια.. Υγεία σε όλους, χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση…




Λένια Ραζή,τραγουδίστρια: Ευτυχία σε όλο τον κόσμο




Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα με Υγεία! Εύχομαι να είναι ευτυχισμένος όλος ο κόσμος και να μην πονάει!


 Τάκης Χρυσικάκος, Ηθοποιός: Να διώξουμε από μέσα μας την βία, την έχθρα, την αντιπαλότητα


Είχα την ουτοπία ότι με την οικονομική κρίση θα ξυπνούσε η συμπόνια, ή αλληλεγγύη, η καλοσύνη κι αγάπη στους ανθρώπους, αυτά θα ήθελα λοιπόν να Αναρτηθούν αυτές τις μέρες και όλοι μας να δούμε την εβδομάδα των παθών σαν την δική μας δοκιμασία, να διώξουμε από μέσα μας την βία, την έχθρα, την αντιπαλότητα που μας περιβάλλει τα τελευταία χρόνια, ερχόμαστε από πολύ μακριά και αξίζουμε κάτι καλύτερο.



Αλίκη Ζωγράφου, τραγουδίστρια: Ανάσταση πνεύματος, ιδεών, συναισθημάτων



Εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλους όπως και αν έχει ο καθένας αυτή τη λέξη στο μυαλό του και με όποιον τρόπο την έχει ανάγκη. Ανάσταση πνεύματος, ιδεών, συναισθημάτων και γιατί όχι έμπνευσης και δημιουργίας. 


Άρης Σαμολαδάς- τραγουδιστής: Το άγιο φως επιφέρει μια ανάταση ψυχική


Αυτό που με προβληματίζει χρόνια τώρα είναι η δική μας Ανάσταση, η ηθική, η πολιτισμική, η πολιτική κ φυσικά η οικονομική. Αν το άγιο φως επιφέρει μια ανάταση ψυχική προς σ’αυτη την κατεύθυνση... θα είναι καλό για όλους!!! Καλή Ανάσταση λοιπόν!!!



Ελένη Γαληνού, συγγραφέας: Η Ανάσταση είναι η ελπίδα μετά από ένα Γολγοθά




Η Ανάσταση είναι η ελπίδα μετά από ένα Γολγοθά. Η ελπίδα και η αγάπη συντηρούν το φως στο καντήλι της ζωής και διώχνουν κάθε σκοτάδι. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.



Δήμητρα Νούλα, Αθλητική Ψυχολόγος, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας: Τι άνθρωπος επιλέγεις να είσαι;



Δεν έχει τόση σημασία σε ποιο Θεό πιστεύει ο καθένας, αλλά τι Άνθρωπος επιλέγει να είναι… Χρόνια πολλά σε όλους!!!



Θωμάς Βασιλάκης, συγγραφέας, δημοσιογράφος: Ας χαρίσουμε φως κι ένα πλατύ χαμόγελο στον πλανήτη και τις ψυχές μας


Οι ευχές είναι καλό να πιάνουν τόπο, όπως και τα όνειρα να γίνονται πράξη ή τουλάχιστον να έχεις προσπαθήσει. Γι αυτό θα ευχηθώ σε όλους μας το Φως της Ανάστασης να μας δώσει υγεία και στιγμές ευτυχίας.
Συλλέγουμε ιδέες, στιγμές, ενώνουμε ψυχές.
Προσθέτουμε ένα γλυκό χαμόγελο αγάπης.
Τα ανακατεύουμε με λίγο νεραϊδοσκονη.
Κι έχουμε την απόλυτη συνταγή ευτυχίας.
Γιατί τα όμορφα στη ζωή δεν έχουν τιμή, δεν είναι υλικά,
Είναι συναισθήματα, είναι αυτό το γλυκό αεράκι ελευθερίας
Είναι αυτός ο όμορφος χτύπος της καρδιάς μας
Θα ήταν όλα όμορφα αν σταματούσαν στο Θεό
όμως κι αυτός μετρά μαζί μας την ίδια διαδρομή

Ας βγούμε λοιπόν από το κελί μας κι ας απλώσουμε το χέρι μας στους συνανθρώπους μας χαρίζοντας τους ένα χαμόγελο και το Φως μας, έτσι ίσως ο πλανήτης μας αντέξει λίγο παραπάνω να μας φιλοξενεί.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα



Βαγγέλης Καραδήμας, Αnimator: Θα έδινα τις μάχες μου για την ανάσταση του τόπου και του κόσμου



Είτε πιστεύει κανείς είτε όχι, αυτές οι μέρες, περισσότερο από τα Χριστούγεννα νομίζω, είναι για να σκεφτεί κανείς την πορεία του πάνω στην γη. Εγώ θα έπαιρνα την "Ασκητική" του Καζαντζάκη και θα την έφερνα στα μέτρα μου. Θα παρουσιαζόμουν σαν στρατιώτης μπροστά στον δικό μου "θεό" στρατηγό - το χρέος προς τον συνάνθρωπο, τον λαό μου και την ανθρωπότητα - και θα έδινα αναφορά κάθε πρωί: Αυτά τα καθήκοντα είχα στρατηγέ μου απέναντί σου. Αυτά τα έφερα εις πέρας, αυτά όχι. Αυτά που δεν κατάφερα χτες, πρέπει να τα καταφέρω σήμερα, πλάι στα νέα καθήκοντα". Και η διαταγή να τα καταφέρω μαζί με τους συστρατιώτες μου, θα ήταν η "προσευχή" μου. Και έτσι θα έδινα τις μάχες μου για την ανάσταση του τόπου και του κόσμου.




Ευαγγελία Σωτηροπούλου, οινολόγος, founder του Oinosporos




Τις θερμότερες ευχές μου για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Εύχομαι το Άγιο φως να γεμίσει τις καρδιές όλων μας με αγάπη και ελπίδα.




Έμμη Πανούση Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και ιδρυτικό στέλεχος του Οργανισμού Περιβάλλοντος Ηλέσιον: Μακριά από τ’ άδικο… κοντά στην φύση



Εύχομαι κοινωνική Ανάσταση… μακριά από τ’ άδικο και ψυχική Ανάταση… κοντά στην Φύση. Όπως σμίγουν ο Αρχαιοελληνικός Άκρατος οίνος μας με το Ειδύλλι και το Σταφυλόμελο -δίνοντάς μας κλιμακούμενης ηρεμίας  και γλυκύτητας Κεκραμμένο οίνο (κρασί) - έτσι ας σμίξουν οι συγγενείς και οι φίλοι γύρω απ’ τα τραπέζια της Λαμπρής!



Κεράσα Βατμανίδου- Ραδιοφωνική παραγωγός: Με μαγική υπόκρουση



Καλή Ανάσταση σε ότι πρέπει να «αναστηθεί « στις ζωές όλων μας ..έχοντας πάντα την υγεία μας και την κατάλληλη μουσική υπόκρουση τον Ερωτικό.


Λίτσα Παλαμά, μάρκετινγκ, παρουσιάστρια Flash TV Δυτικής Μακεδονίας: Ο καθένας μας προσδοκεί την δική του Ανάσταση




Σήμερα διάβασα ένα ποστ ενός φίλου κάτι που με άγγιξε πολύ. Να που τελικά τα social media δεν κάνουν μόνο κακό…
«Από μικρούς μας μαθαίνουν πώς να κάνουμε τον σταυρό μας, αλλά σπάνια μας μαθαίνουν πώς να τον κουβαλάμε. Σήμερα, ο καθένας μας κουβαλάει το δικό του σταυρό, ανεβαίνοντας τον προσωπικό του Γολγοθά προσδοκώντας την δική του Ανάσταση!».
Πόσο αλήθεια…  Η Ανάσταση του Κυρίου σε όλους μας να είναι η αρχή για  την λύτρωση και μακροζωία, στην χώρα μας την σωτηρία, στις ψυχές μας την γαλήνη, στο κορμί και το πνεύμα μας υγεία, στις ζωές μας χαμόγελα και αγάπη… Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους!



Δημήτρης Αποστόλου, Σκηνοθέτης. Σεναριογράφος: Θέλω να μείνω λίγο μόνος με το φως…


Εκείνο το βράδυ..δεν θέλω να τρέξω στο ραντεβού με τη μαγειριτσα… θέλω να μείνω λίγο μόνος με το φως… Δεν ξέρω αν είναι Άγιο η αναπτήρα… ποσώς με ενδιαφέρει. Η δύναμη που θέλω εγώ να έχει μετράει..Θέλω να αφεθώ στη λάμψη του μπας κι ανακαλύψω μες το σκοτάδι αν είναι η μόνη φλόγα που καίει μέσα μου γύρω μου..γύρω μας...ίσως και να της ζητήσω σαν τάμα..αυτή η φλόγα που θα περάσει από χέρι σε χέρι κεινο το βράδυ να γίνει επιτελούς ο ιστός που θα μας ενώσει...ο συμβολισμός της ανάστασης είναι η ελπίδα της νέας αρχής της νέας ζωής της νέας δημιουργιάς...ας πρωτοτυπησουμε φετος κι ας παρουμε αλλο στρατι κι αλλο μονοπάτι.

Το φως ξερει τον δρόμο... 



Νεκτάριος Ανυφαντάκης, συγγραφέας, στιχουργός: Μια Ανάσταση κάπου εκεί περιμένει στην κορυφή




Κανένας Γολγοθάς δεν πρόκειται να λυγίσει την ψυχή εκείνου που τα πιστεύω του και η δίψα για την ουσία είναι ανώτερα από τον κάθε πόνο και το κάθε εμπόδιο. Μια Ανάσταση κάπου εκεί περιμένει στην κορυφή ακόμα κι αν η μαρτυρική διαδρομή αργεί να τελειώσει!!! Μην παρατάς τον αγώνα. Το αποτέλεσμα πάντα δικαιώνει κι έρχεται μετά την αποκορύφωση που πίστεψέ με μόνο τότε μαθαίνεις τελικά το πόσο δυνατός είσαι που κι εσύ ο ίδιος θα τρομάξεις από τις αντοχές σου. Καλή Ανάσταση εύχομαι για όλο τον κόσμο Υγεία,ευημερία πολλά πολλά χαμόγελα στα πρόσωπα και τις καρδιές μας με περισσότερη αγάπη,σεβασμό και κατανόηση για τον συνάνθρωπό μας!!!!! 



Σοφία Γωργατζή, τραγουδοποιός: Να επιστρέψουν τα χαμόγελα


Εύχομαι ολόψυχα η αγάπη να φωτίσει τις ψυχές του κόσμου και να ξαναέρθει το χαμόγελο στα χείλη!




Παντελής Μόσχογλου, Μουσικός- καθηγητής μουσικής- ηχολήπτης: Ζωή χωρίς πολυτέλειες


Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά!!! Να διατηρεί την ψυχούλα του υγιή και ισορροπημένη. Μπορούμε να περάσουμε φίνα τη ζωή μας και χωρίς πολυτέλειες. Γι αυτό λοιπόν αγάπη, χαμόγελο, θετικές σκέψεις και αισιοδοξία. Το ταξίδι της ζωής είναι μικρό. Κάντε το με τον τρόπο που γουστάρετε!!!!!!




Νίκος Χατζηνικολάου, Μουσικός: Σεβασμό στον εαυτό μας




Κάθε ευχή που κάνουμε έχει ουσία μόνο όταν υπάρχει σεβασμός στον εαυτό μας.. Μόνο τότε θα αξίζει πραγματικά να υλοποιηθεί.. Ας φροντίσουμε λοιπόν να απομακρύνουμε οτιδήποτε τοξικό από τις ζωές μας και να επικεντρωθούμε στην προσωπικότητα μας.. Μόνο τότε θα έχει νόημα μια ευχή. Εύχομαι λοιπόν ο κάθε άνθρωπος να κάνει πράξη τα όνειρα του και να προσπερνά κάθε εμπόδιο κερδισμένος. 



Ράνια Νικολούλη, Εκπαιδεύτρια εκφραστικών μέσων, σκηνοθέτις και ηθοποιός: Η φετινή Ανάσταση ας μας λυτρώσει από κάθε πόνο



Η φετινή Ανάσταση ας μας λυτρώσει από κάθε πόνο. Ας μετουσιωθούμε σε ότι ανώτερο μπορεί να γίνει ο εαυτός μας. Ας μας συνδέσει με την αλήθεια, την αγάπη, την αγνότητα και το φως. Ευλογημένη Ανάσταση στις ψυχές μας!! 

Δημήτρης Φίστας, επιχειρηματίας: Ας ευχηθούμε όλοι πρώτα Ανάσταση και αμέσως μετά Ανάταση



Ας ευχηθούμε όλοι πρώτα Ανάσταση και αμέσως μετά Ανάταση. Για τις ψυχές μας, για την πατρίδα, για τους δικούς μας ανθρώπους αλλά και για τη μνήμη αυτών που μας λείπουν. Πάσχα ελληνικό με υγεία , χαρά και αισιοδοξία για τα καλύτερα που ,κι αν δεν έρχονται μόνα τους, θα τα φέρουμε ΕΜΕΙΣ. 



Μαρια Τσακαλίδου-Ηθοποιός:



Ο Χριστός θα αναστηθεί . Δεδομένο.. .Η πατρίδα μας ως πότε εν τάφω ;;; Καλό Πάσχα . Με υγεία φίλοι μου .. 



Γιώργος Τζιτζικάκης, συγγραφέας: Με Αγάπη όλες οι Αναστάσεις εντός μας βρίσκονται



Αγάπη εύχομαι! Αγάπη να δίνουμε και με Αγάπη όλες οι Αναστάσεις εντός μας βρίσκονται! Να ζείτε τις στιγμές πριν αυτές τελειώσουν! Να γελάτε δυνατά να σπάνε τα άσχημα! Να ρισκάρετε για τα απίθανα! Καλό Πάσχα σε όλους! 




Πάνος Χατζηαναγνώστου, Καραγκιοζοπαίχτης: Φως στις ψυχές μας




Το Άγιο Φως της Ανάστασης ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας !!! Καλή Ανάσταση!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου