Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

5+1 λόγοι για να κάνετε διακοπές τον Σεπτέμβριο





Ποιός είπε ότι ο Αύγουστος σηματοδοτεί το τέλος των διακοπών και του καλοκαιριού;


Γράφει η Βίβιαν Ευαγγέλου Μισιρλή

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα (όσο ο ήλιος καίει ακόμη) κρατάει αν όχι για πάντα τουλάχιστον μέχρι τέλη Σεπτέμβρη κι ως εκ τούτου δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου ως τον ιδανικό μήνα διακοπών κι όχι άδικα!

 1. Είσαι τυχερός γιατί τα περισσότερα δωμάτια είναι ελεύθερα και βρίσκεις εύκολα διαθεσιμότητα σε όποιο ξενοδοχείο θέλεις στους ωραιότερους προορισμούς της χώρας μας!

2.Κάνεις οικονομικότερες διακοπές μιας και το τέλος Αυγούστου σημαίνει και τη λήξη της έντονης τουριστικής περιόδου πράγμα που συνεπάγεται με αρκετά μειωμένες τιμές στα καταλύματα, απολαμβάνοντας μάλιστα ακόμη και πολυτελή διαμονή σε πολύ οικονομικά πλαίσια.

 3. Το μεγαλείο της ηρεμίας με λιγότερο κόσμο και σε πολλές περιπτώσεις ανάλογα βέβαια με το μέρος που θα πας η παραλία να είναι αποκλειστικά δική σου!


4. Λιγότερος κόσμος επίσης σημαίνει φτηνότερο φαγητό και καλύτερη εξυπηρέτηση σε παροχές όπως η εστίαση και η διασκέδαση, σε πολλές περιπτώσεις δε, αποφεύγοντας την αισχροκέρδεια.

 5. Ο ήλιος μπορεί να μην είναι τόσο καυτός όσο τον Αύγουστο, έχει φροντίσει ωστόσο να είναι η θάλασσα πιο ζεστή από ποτέ και να είναι απολαυστικοτερα τα μπάνια σου!


6. Σκέφτηκες ποτέ την ψυχολογική ανταμοιβή ότι ξεκινούν οι διακοπές σου όταν όλων των υπόλοιπων έχουν τελειώσει;;;!!!


Καλά να περάσετε όσο τυχεροί ξεκινήσατε ή ξεκινάτε τώρα τις διακοπές σας και κάντε και καμιά βουτιά για εμάς που ήδη επιστρέψαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου