Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Μόνο που δεν τον έβγαλαν ήρωα...


Άλλου είναι ο γάμος αλλού βαρούν οι βιολιτζήδες, λέει μια λαϊκή παροιμία και φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση. Πριν από λίγες ώρες στη Βουλή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ζητούσε  από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να απαντήσει αν χθες πληρώθηκε στο ακέραιο ομόλογο το οποίο ανήκει σε διεθνή επενδυτικό οίκο (hedge fund). Απάντηση δεν πήρε ποτέ...παρά τις έντονες και επίμονες ερωτήσεις του...
Ο Πάνος Καμμένος (όπως ήταν και φυσικό άλλωστε) εξερράγη μετά την πρωτοφανή άρνηση του υπουργού Οικονομικών, να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις τόσο του ίδιου, όσο και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, για το κατά πόσον από τις αρχές του έτους έχουν πληρωθεί «ακούρευτα» ομόλογα σε ξένα funds.
Ωστόσο ο Τύπος στο διαδίκτυο των δύο μεγάλων μαγαζιών του ΔΟΛ και του Πήγασου μάλλον παρουσίασαν το θέμα λίγο επιδερμικά και ίσως υπέρ του υπουργού.
Η δε ηλεκτρονική έκδοση του Έθνους φέρει τον τίτλο:  «Στουρνάρας σε Καμμένο: Μη φωνάζεις, δεν σε φοβάμαι», ενώ το Βήμα αντίστοιχα «Γ. Στουρνάρας: Οι εγγυημένες καταθέσεις «είναι απόλυτα εξασφαλισμένες»

Δείτε το βίντεο για να διαπιστώσετε το μέγεθος της παραφροσύνης του Τύπου (δυστυχώς του βίντεο προηγείται μια διαφήμιση δεν ευθύνεται το Πινάκιο γι' αυτό): 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου