Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Το Διάδρασις και η Έδρα στο 3ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Ο Χρήστος Κακούρος από τους επικεφαλής του ΔΙΑΔΡΑΣΙΣ 
Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Ζαππείου το 3ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης,  με θέμα : «Ο  Άνθρωπος για τον Άνθρωπο».
Συγκεκριμένα  το Συνέδριο διοργανώθηκε από τη Capital Link στην Αθήνα την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013, στην Αίγλη Ζαππείου υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια μοναδική πρωτοβουλία και διοργάνωση της Capital Link, η οποία έφερε κοντά στελέχη από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και ευρύ κοινό με τους εκπροσώπους 100 Συλλόγων από όλη την Ελλάδα, ανοίγοντας ένα δίαυλο άμεσης επικοινωνίας μεταξύ τους και διευκολύνοντας έτσι το δύσκολο έργο που προσφέρουν.
Ανάμεσα στους φορείς που συμμετείχαν ήταν το «Διάδρασις» αλλά και η «Έδρα».





Η σημασία του εθελοντισμού αλλά και η ιδιωτική πρωτοβουλία
Ο Σταύρος Θεοδωρακόπουλος και η Μαίρη Καλλιβωκά ενημερώνουν για τις δράσεις της ΕΔΡΑΣ
Το Συνέδριο υπογράμμισε τη σημασία του εθελοντισμού, της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και πάνω από όλα της ανθρωπιάς στην πορεία για ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον. Επίσης τόνισε ότι οι εταιρίες και οι άνθρωποι που τις απαρτίζουν για να είναι αποτελεσματικές και κερδοφόρες, χρειάζονται ένα παγκόσμιο όραμα για το ποιες είναι και τι θέλουν, υπεύθυνα προϊόντα και πρακτικές, σωστή επικοινωνιακή στρατηγική, αφοσιωμένους υπαλλήλους και πελάτες οι οποίοι δεσμεύονται να τηρήσουν και να υποστηρίξουν σωστές πρακτικές. Τα προγράμματα ΕΚΕ μπορούν και αποτελούν το συνδετικό κρίκο που κρατά αυτά τα διαφορετικά κομμάτια ενωμένα.
 
Τα παιδιά της ΕΔΡΑΣ: Δημήτρης Οικονόμου, Μαίρη Καλλιβωκά, Σταύρος Θεοδωρακόπουλος


Για το Διάδρασις ποζάρουν η Μαίρη Καλλιβωκά, η Έλενα Τάκου και η Βάσια Αμπατζή









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου