Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Τα MAD Awards 2013 μέσα από την ματιά του Τηλέμαχου Μιχαηλίδη - Διαβάστε όσα έγιναν και δεν θα δείξει η τηλεόραση

Μια νύχτα που η ελληνική ποπ (κυρίως) σκηνή αλλά και η εγχώρια showbiz την περίμενε πολύ καιρό ήταν αυτή της Τρίτης 25 Ιουνίου και ο λόγος δεν ήταν άλλος από τα Mad Awards. Οι Έλληνες σταρ έδωσαν το παρόν και κάποιοι από αυτούς βρέθηκαν επί σκηνής για να ερμηνεύσουν τις επιτυχίες τους με έναν τρόπο λίγο διαφορετικό από αυτόν που τους έχουμε συνηθίσει. Άλλωστε αυτό επιτάσσει και η φιλοσοφία των Mad Awards μια προσέγγιση πιο μοντέρνα...που ξεφεύγει από τα κλισέ και τα παραδοσιακά...
Στην καρδιά των Mad Awards βρέθηκε ο φίλος και ο συνεργάτης του Πινακίου Τηλέμαχος Μιχαηλίδης, ο οποίος μας μεταφέρει κλίμα και όσα δεν  θα δείξουν οι κάμερες.

Έτσι λίγες ώρες πριν την τηλεοπτική προβολή των βραβείων MAD σας μεταφέρουμε εμείς σε αυτά. Απολαύστε την περιγραφή που ακολουθεί αλλά και όσα ακούστηκαν στα παρασκήνια...

Δημήτρης Ουγγαρέζος και Θανάσης Αλευράς

Δημήτρης Ουγγαρέζος και Θανάσης Αλευράς στην έναρξη της απονομής απένειμαν βραβείο με τον ιδιαίτερα ταλαντούχο νικητή του YFSF στα καλύτερα του και επιτέλους κοινοποιώντας το ταλέντο του με την ευγενή παρουσία του.


Η παιδική χορωδία του παιδικού χωριού SOS


Ιδιαίτερα συγκινητική η παιδική χορωδία του παιδικού χωριού SOS, στο πλάνο προστέθηκε η εκθαμβωτική Έλενα Παπαρίζου και έτοιμη κατά τα λεγόμενα της να γίνει μητέρα βραβεύοντας τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο Παντελή Παντελίδη. 



Ο Αντώνης Ρέμος με την συνοδό του 
Από τα χαρακτηριστικά όσο και προβλέψιμα ζευγάρια της βραδιάς με την Υβόννη Βόσνιακ στο πλευρό του διπλά βραβευμένου Αντώνη Ρέμου να αποδεικνύει πως αποτελεί μια sexy παρουσία από τον χώρο του modeling με πιο κοντό δεν γίνετε look.
Πίσω τους ο Φώτης και η Μαρία χαμογελαστοί όπως ήταν καθ' όλη την διάρκεια της βραδιάς.



























Μαίρη Συνατσάκη και Μαρία Μπεκατώρου και το βραβείο στον Αργυρό

Δύο πολυσυζητημένες παρουσιάστριες  για διαφορετικούς λόγους Μαίρη Συνατσάκη και Μαρία Μπεκατώρου πανηγυρίζουν στην ανακοίνωση του ονόματος του τραγουδιστή που τραγούδησε το τραγούδι της χρονιάς (Κωνσταντίνος Αργυρός - Ποτέ ξανά) μαζί τους ο νικητής σε διαγωνισμό του χορηγού, έζησε μια μοναδική εμπειρία απονέμοντας βραβείο.

Η φουτουριστική Τάμτα 














Η φουτουριστική Τάμτα υποψήφια κατα βάση σε stylish κατηγορίες επιβεβαιώνει την κατηγοριοποίηση της. Εδώ σ ένα ντουέτο με τον Μηδενιστή αλά "Σ αγαπώ" αποζημιώνοντας και με την δήλωση της κατά την είσοδο στην απονομή πως στη σκηνή θα είναι τόσο καυτή όσο απαιτεί η απονομή.

Το cast της ελληνικής εκδοχής του Hangover


Το cast της ελληνικής εκδοχής του Hangover by Αλέξανδρος Ρήγας αποτελούμενο απο τον ντεκεπαρισμένο  Μάνο Πίντζη τον ιδαίτερα τηλεοπτικό τελευταία Πέτρο Λαγούτη αλλά και την fit και ροβεβλημένη Ντορρέτα Παπαδημητρίου. 

Η κοκιννομαλλούσα Shaya με τα δερμάτινα 












Η κοκιννομαλλούσα Shaya με τα δερμάτινα να αγκαλιάζουν την σοκολατένια όψη της σε μια συνεργασία στο διεθνές τραγούδι της χρονιάς "Walking on air" mazi me ton Anise K.

Ρέμος, Ζαχαράτος, Ψινάκης και Γεωργαντάς

H  περσόνα MIRIAM APLOU -Τάκης Ζαχαράτος που τόσο χάρηκε που απουσίαζε μια απο τις τραγουδίστριες της χρονιάς που ακούει στο όνομα Πάολα σε στιγμιότυπο με τον πιο Solariun καίγεσαι Ηλία Ψινάκη να παραδίδει το βραβείο του λαικού video στον Αντώνη Ρέμο.

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης



Ένα «καλοκαιρινό» ζευγάρι Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης δευτερονικητής στο YFSF βρέθηκαν επί σκηνής και κέρδισαν το χειροκρότημα το κοινού. Δίκαια καθώς είναι από τα πιο όμορφα και γλυκά ζευγάρια της showbiz.

O Θέμης Γεωργαντάς στο...youtube

Ο Θέμης Γεωργαντάς ο επί δεκαετίας παρουσιαστής σε μια προσπάθεια να σαρκάσει και να σχολιάσει την έκρηξη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.



Ο Θέμης-Batman και η Catwoman-Δούκισσα Νομικού

Οι «σωτήρες» των βραβείων και των καλλιτεχνών Θέμης-Batman και πιο σαγηνευτική από ποτέ Catwoman-Δούκισσα Νομικού με νέα fake δοκιμαστική φράντζα στα μαλλιά.
































Φ+Μ σε μια ακόμη live εμφάνιση
Φ+Μ σε μια ακόμη live εμφάνιση ,Σεργουλόπουλος+ Μπακοδήμου  βραβεύοντας την παρέα του περσινού hit προερχόμενο απο τα περσινά βραβεία "All the time" αντιγράφοντας τις τραγουδίστριες Έλενα Παπαρίζου και Courtney αντάλλαξαν ένα φιλι προερχόμενο απο την Γαλλία..σε μια απονομή που φημίζεται για τα φιλιά που κατά καιρούς ανταλλάσσονται.
























Η Ναταλία και ο Σάκης


Από τις γραφικότερες παρουσίες στο χώρο της μουσικής ούσα εγγύηση η τηλεοπτική Ναταλία Γερμανού ο φίλος παρουσιαστής και ο καλλιτέχνης είδωλο...ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου