Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Με μια υπογραφή σας προστατεύετε τα έμβρυα για να μη γίνουν...πειραματόζωα!

Η ΕΕ έχει δώσει το πράσινο φως για να γίνονται πειράματα στα εμβρυα - ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ



Αυτήν την επιστολή μας την έστειλε ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά». Πιστεύουμε πως αξίζει να τη διαβάσετε, γι’ αυτόν το λόγο σας την παραθέτουμε αυτούσια: 




Αγαπητοί Συμπολίτες,


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τα τελευταία έτη έχει αποφασίσει τη χρηματοδότηση επιστημονικών ερευνών στο έμβρυο, δαπανώντας τεράστια κονδύλια προς το σκοπό αυτό. 
Η απόφαση αυτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,  θα οδηγήσει μοιραία να γίνει το έμβρυο πειραματόζωο και αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης στο όνομα της επιστήμης. Κάθε πολιτική σκοπιμότητα υποστήριξης θα πρέπει να αποκλειστεί από τη χρηματοδότηση των ενεργειών της ΕΕ που αποσκοπούν στην καταστροφή των ανθρώπινων εμβρύων.
Κάθε πρωτοβουλία όμως που δε σέβεται την αξία της ανθρώπινης ζωής, θίγει τον πολιτισμό μας και την υπόστασή μας.

΄Ετσι,  η ευρωπαϊκή κίνηση  πολιτών «ONE OF US» ανέλαβε την πρωτοβουλία να ευαισθητοποιήσει τους υπόλοιπους ευρωπαίους πολίτες και να συγκεντρώσει δηλώσεις υποστήριξης, έτσι ώστε να καταφέρουμε οι ίδιοι οι Πολίτες της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης, να επαναφέρουμε προς συζήτηση το θέμα αυτό ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να ανατρέψουμε την εφαρμογή τέτοιων αποφάσεων 


Στόχος αυτής της κίνησης των πολιτών είναι να έχουν τη δέσμευση της ΕΕ σε όλους εκείνους τους τομείς, ώστε να μην επιτρέψουν και να μη χρηματοδοτήσουν δράσεις, που προϋποθέτουν ή εκτελούν την καταστροφή ανθρώπινων εμβρύων και να εφαρμόσουν κατάλληλο ελεγκτικό μηχανισμό για να διασφαλίσουν πως η χρήση των διατιθεμένων κονδυλίων δε θα αντιταχθεί ποτέ ενάντια στην ανθρώπινη ζωή.
 Αυτό είναι δυνατό να συμβεί, αφού ρητά προβλέπεται από τη Συνθήκη για την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, ότι κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στην ευρωπαϊκή ζωή της ΄Ενωσης, μέσω της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας πολιτών (΄Αμεση Δημοκρατία). Η διαδικασία αυτή παρέχει στους πολίτες τη δυνατότητα να προσεγγίζουν απευθείας με αίτημά τους την Επιτροπή, καλώντας την να υποβάλει πρόταση έκδοσης νομικής πράξης της ΄Ενωσης για την εφαρμογή των συνθηκών.

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - Η Αγκαλιά,  με σεβασμό στην αξία της ανθρώπινης ζωής, στο  δικαίωμα της ζωής και της ακεραιότητας κάθε ανθρώπινης ύπαρξης από την σύλληψη, ανέλαβε τη συγκέντρωση δηλώσεων υποστήριξης προς την ανωτέρω πρωτοβουλία με τη συλλογή υπογραφών, στο συνημμένο έντυπο.

Για να επιτευχθούν οι στόχοι μας χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας, ώστε να συγκεντρώσουμε 16.500 υπογραφές από όλους τους ΄Ελληνες πολίτες μέχρι την πρώτη Νοεμβρίου 2013.

Μπορείτε να υποστηρίξετε την προσπάθειά μας

Υπογράφοντας


Η Αγκαλιά 
Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - Η Αγκαλιά, συστάθηκε το 1998 με σκοπό την προστασία των μητέρων εκείνων, έγγαμων ή άγαμων, κακοποιημένων ή μη, που επιθυμούν να φέρουν εις πέρας την εγκυμοσύνη τους, με σκοπό την προστασία του εμβρύου και το σεβασμό στην αξία της ζωής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου