Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Το χώμα βάφτηκε…κίτρινοΣτην china town στο κέντρο της Αθήνας  οι έμποροι της χώρας του μεταξιού θησαυρίζουν με την ανοχή του ελληνικού κράτους


Την ώρα που η ελληνική οικονομία ασφυκτιεί που οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη…στο κέντρο της Αθήνας άλλοι έχουν γίνει κυρίαρχοι του παιχνιδιού…Ο λόγος για την china town στο κέντρο όπου έμποροι της χώρας του μεταξιού θησαυρίζουν με την ανοχή του ελληνικού κράτους.
Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε πως δια νόμου έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν επιχείρηση χωρίς καμία υποχρέωση προς το ελληνικό κράτος για έναν χρόνο. Ούτε αποδείξεις, ούτε ΤΕΒΕ, ούτε εφορία, τίποτα… Και μετά το πέρας του χρόνου αλλάζουν την κινεζική επωνυμία τους και μεταφέρουν τα δικαιώματα σε άλλον Κινέζο πολίτη που δραστηριοποιείται στην Αθήνα.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αλλά και το βίντεο είναι ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πως αγνοούν και τους κανόνες της πόλης. Όταν βάζεις μια νταλίκα στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας να την ξεφορτώσεις ανάποδα σε στενό…είσαι υπεράνω νόμων.
Να σημειωθεί πως η Τροχαία Αττικής βρίσκεται στην πλατεία Μεταξουργείου δηλαδή ούτε καν μισό χλμ μακριά.
Σκεφτείτε ότι αυτοί οι συμπαθέστατοι άνθρωποι με την βοήθεια των Κυβερνήσεων από Σημίτη και έπειτα έβαλαν ταφόπλακα στην ελληνική κλωστοϋφαντουργία και επεκτείνονται και σε άλλους τομείς.
Άραγε ποιος θα το έλεγε πως στα χώματα που ρητόρευσε ο Δημοσθένης, στα ίδια που οι Ικτίνος και Καλλικράτης εμπνεύστηκαν την Ακρόπολη και στα ίδια αυτά χώματα  που γεννήθηκε η έννοια της Δημοκρατίας σήμερα βάφονται…Κίτρινα…σκορπώντας ανεργία σε Έλληνες με συνεργούς τους κυβερνώντες μας. 


Νταλίκα κέντρο κινέζοι από Pinakio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου