Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Προετοιμασία με τους leaders του παγκόσμιου taekwondo έκανε η Γραμματική Χριστίδου

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια φωτογραφίζεται με ξένους συναθλητές της


Την ώρα που ο κόσμος «πλημμυρίζει» τις παραλίες και γεύεται τις απλόχερες συγκινήσεις του καλοκαιριού, λίγοι είναι αυτοί που προπονούνται και μάλιστα σκληρά για να ανταπεξέλθουν στο πιο υψηλό επίπεδο.
Μια από αυτούς τους αθλητές είναι η Γραμματική Χριστίδου η οποία πριν λίγες ημέρες τελείωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Σερβία..


Η Γραμματική Χριστίδου κατά την διάρκεια αγώνα
Όπως κάθε χρόνο πολλά από μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου taekwondo βρέθηκαν στην συγκεκριμένη τοποθεσία για την προετοιμασία τους δίνοντας μια πρόγευση για την νέα σεζόν που έπεται.
Χαμόγελα μετά από έντονη προπόνηση
Γι’ αυτούς τους λόγους το προπονητικό team και η αθλήτρια της Εορδαϊκής επέλεξαν την Σερβία για το κύριο μέρος της προετοιμασίας. Χαρακτηριστικό δε είναι ότι σε αυτήν έλαβαν μέρος αθλητές όπως οι:
Milica Mandic, (Χρυσή Ολυμπιονίκης 2012)

Iva Rados, (Χρυσό Πανευρωπαϊκό 2014)

Ana Bajic, (Χάλκινο Παγκόσμιο 2013)

Tijana Bogdanovic, (Αργυρό Πανευρωπαϊκό 2015)

Κυριακη Κουττούκη (Χρυσό Πανευρωπαϊκό 2014)


Πριν από λίγες ημέρες η Γραμματική Χριστίδου επέστρεψε έχοντας ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο της βασικής της προετοιμασίας. Οι προπονήσεις έγιναν υπό την καθοδήγηση των προπονητών της Εθνικής Ομάδας Ιράν και περιλάμβαναν  ένα γεμάτο πρόγραμμα με φυσική κατάσταση, τεχνικές και πολλά sparring.



Τώρα η Πολωνία 

Τώρα ο επόμενος σταθμός της πρωταθλήτριας της Εορδαϊκής Δύναμης είναι η Πολωνία για την οποία αναχωρεί στις 27 Αυγούστου. Εκεί θα λάβει μέρος σε διεθνές βαμολογούμενο τουρνουά. Σκοπός της είναι να αποσπάσει την καλύτερη δυνατή βαθμολογία προκειμένου να κερδίσει έδαφος στην παγκόσμια κατάταξη ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Εορδαϊκή Δύναμη εύχεται στην αθλήτρια του, με την απόδοση της να ξεπεράσει τις προσδοκίες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου