Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Η Έδρα και ο Α. Οικονόμου καλωσορίζουν το σύμβολο της ελπίδας την Vicky DeRosa

Η  Vicky DeRosa έρχεται στην Ελλάδα και θα συναντήσει τον Αλέξανδρο Οικονόμου
Σε μια εποχή που οι πραγματικοί ήρωες σπανίζουν και τα Μέσα Ενημέρωσης (που έχουν υποταχθεί στις Δυνάμεις Κατοχής) πλασάρουν γυάλινους -ήρωες- που αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από την αληθινή διάσταση γεννώντας του άλλες ανάγκες, έρχεται ο φορέας «ΕΔΡΑ» ο οποίος μέσω του επιστημονικά υπεύθυνου -του- Αλέξανδρου Οικονόμου προσκαλεί σε συζήτηση  τη Vicky DeRosa.
Πρόκειται για μια γυναίκα παγκόσμιο σύμβολο της ελπίδας και της αλληλεγγύης.
Η  Vicky DeRosa θα μοιραστεί με τους Έλληνες  την προσωπική της εμπειρία, δηλαδή την απώλεια της όρασής της αλλά και της όρασης των δύο παιδιών της,  από μια σπάνια, ανίατη ασθένεια, και τον ακούραστο αγώνα της ενάντια στη νόσο αυτή.

Η  DeRosa ενάντια σε κάθε δυσοίωνη πρόγνωση κατόρθωσε να αναχαιτίσει σε μεγάλο βαθμό την ασθένεια ανακαλύπτοντας η ίδια μεθόδους αυτοβοήθειας οι οποίες την οδήγησαν  σε αξιοσημείωτη  βελτίωση της υγείας της.

Έκτοτε, αφιερώθηκε στην εμψύχωση ανθρώπων οι οποίοι βιώνουν μεγάλα πλήγματα στην υγεία ή την καριέρα τους  προτείνοντάς τους εναλλακτικές πρακτικές προσέγγισης των προβλημάτων τους.


 O συνοδοιπόρος της, ο Αλέξανδρος Οικονόμου
Συνοδοιπόρος του αξιόλογου και αξιοσέβαστου αυτού Ανθρώπου που ακούει στο όνομα  Vicky
DeRosa είναι ο Αλέξανδρος Οικονόμου, ο επιστημονικά υπεύθυνος της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» και του Οικοτροφείου «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΙΙ».  

Ο Αλέξανδρος Οικονόμου Ψυχολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Ψυχικής Υγείας, έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών με τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του πληθυσμού, με στόχο την ενδυνάμωσή τους και την επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.
Αξίζει να παραβρεθείτε και εσείς στην ημερίδα αύριο Παρασκευή 1 Μαρτίου στο Κύβε στο Περιστέρι στις 18:00 το απόγευμα.
Άλλωστε  συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να εκφράσουν τις απόψεις τους και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους ομιλητές.
Η είσοδος είναι ελεύθερη

All About Health with Vicky DeRosa, Show 7.11 from Princeton Community Television on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου