Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Καψούρα χωρίς Γιάννη Πλούταρχο δεν γίνεται



Καψούρα χωρίς Γιάννη Πλούταρχο δεν γίνεται. Ερωτευμένος είτε χωρισμένος ακόμη δεν γίνεται αν δεν ακούσεις ένα του άσμα...Από το «Αχ βρε καρδιά τρελή» μέχρι το «Αχ Κορίτσι μου», από το «Άφησα ένα δάκρυ μου στην πόρτα σου» έως το «Ποιο στόμα καίει τώρα τα χείλη σου». Ο Γιάννης είναι μοναδικός σε αυτό που κάνει και αθόρυβος, δεν έχει προκαλέσει και όπου μπορεί βοηθάει χωρίς να το κάνει για την προβολή του.

Απονομή του πλατινένιου

Τραγουδώντας τις νέες αλλά και τις παλιές επιτυχίες του
Χθες λοιπόν του απονεμήθηκε ο διπλά πλατινένιος νέος δίσκος του, «Κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο»
Πλήθος θαυμαστών, φίλοι και συνεργάτες, εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου,  και των Μ.Μ.Ε, έσπευσαν να γιορτάσουν μαζί με το Γιάννη Πλούταρχο τη σπουδαία επιτυχία του και να τον απολαύσουν επί σκηνής.
Η βραδιά ξεκίνησε με την απονομή της διπλής πλατίνας σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας. Στη σκηνή ανέβηκε  ο Διευθύνων Σύμβουλος της Heaven Music κος Γιώργος Κυβέλος, ο οποίος επεσήμανε τη σημαντικότητα αυτής της επιτυχίας για την σημερινή εποχή της δισκογραφίας και ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν και αφοσιώθηκαν στην έκδοση και την κυκλοφορία του cd «Κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο». Στη συνέχεια κάλεσε στη σκηνή το Γιάννη Πλούταρχο για να παραλάβει τον διπλά πλατινένιο δίσκο του, ενώ το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Με τους συνεργάτες
Ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Γιάννη Σαββιδάκη
Ο Γιάννης Πλούταρχος πήρε το λόγο, προσκαλώντας και ευχαριστώντας όλους τους δημιουργούς. Διπλά πλατινένιοι δίσκοι απονεμήθηκαν στην   Ελένη Γιαννατσούλια, το  Γιώργο Σαμπάνη, το Νίκο Δουλάμη, τον Κριστιάν Δουλάμη, τον Πάνο Καπίρη, τον Λεμονή Σκοπελίτη, τον Θάνο Γεωργουλά, τον Δημήτρη Τσάφας, τον Χάη Γεωργίου, το Γιάννη Σαββιδάκη, τον Βασίλη Γαβριηλίδη, τον Γιάννη Φρασέρη, τον Δημήτρη Κορδατζή, τον Βασίλη Παπαδόπουλο, την Ρεβέκκα Ρούσση, τον Γιάννη Ντούλα, τον Τάκη Αργυρίου, τον Αντώνη Γούναρη, τον Βασίλη Γκίνο, τον Λεωνίδα Τζίτζο, τον Δημήτρη Σταματελόπουλο, τον Νίκο Γεωργόπουλο,  αλλά και τον Χρήστο Νικολόπουλο που απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.


Με την Πέγκυ στο Θέα
Αυτός είναι ο Γιάννης που ξέρουμε, «αγκαλιάζει» όσους συνεργάζονται μαζί του.
Σύντομα θα τον βλέπουμε και στη Θέα μαζί με την Πέγκυ Ζήνα. Μέχρι τότε λιώστε το youtube με τα νέα του κομμάτια αλλά και με τα παλιά που όπως και να το κάνουμε είναι αξεπέραστα...
Πχ: "Πέρασα χθες βράδυ
Έξω απ’ το σπίτι σου και στάθηκα
Είπα να χτυπήσω
Λίγο να μιλήσουμε μα ντράπηκα
Πέρασε ο καιρός
Κι ίσως δε θυμάσαι
Ίσως κάποιον άλλο ν’ αγαπάς
Δε θα σ’ ενοχλήσω μη φοβάσαι

Άφησα ένα δάκρυ μου στην πόρτα σου
Κι έγραψα στο τζάμι σου συγγνώμη
Για όλα αυτά που με κρατάνε χώρια σου
Κι όχι γιατί σ’ αγαπάω ακόμη
Σ’ αγαπάω ακόμη

Πήρε να χαράζει
άλλη μια βραδιά που δεν κοιμήθηκα
Ποιος να σ’ αγκαλιάζει
Ποιος να σου χαρίζει όσα σου αρνήθηκα
Άραγε γελάς άραγε λυπάσαι
Άραγε για μένα να ρωτάς
Δε θα σ’ ενοχλήσω μη φοβάσαι....

Πάμε να τ'α κούσουμε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου