Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Παρουσίαση Βιβλίου στον Σύνδεσμο προστασίας για παιδιά και ΑμεΑ


Οι εκδοσεις Διοπτρα με γνωστή την ευαισθησία τους στα παιδιά καθώς έχουν τμήμα κυκλοφορίας παιδικών βιβλίων , ξεκίνησαν πρόσφατα συνεργασία με τον Σύνδεσμο προστασίας για παιδιά και ΑμεΑ προκειμένου να στηρίξουν το έργο του συνδέσμου για ένταξη των συνανθρώπων μας στην κοινωνική Ζωή
Η Συγγραφέας Αυγή Βάγια παρουσίασε το διαδραστικό της επίκαιρο , λόγω των εορτών , παραμύθι της, « Ο κουραμπιές Γιές Γιές»


Ο Κουραμπιές Γιεσγιές κάπως τα καταφέρνει και δεν είναι ποτέ ο εαυτός του! Λέει πάντα yes και περιμένει υπομονετικά να στολιστεί με κάθε λογής γαρνιτούρες, με αποτέλεσμα να μην τον αγοράζει κανείς! Μια μέρα, οι φίλοι του –τα άλλα γλυκά–, αποφασισμένοι να τον βοηθήσουν, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μέσα σε μια νύχτα τον ξαναφτιάχνουν από την αρχή! Μια «λαχταριστή» ευκαιρία για να μάθουν τα παιδιά ότι στα απλά πράγματα κρύβεται συνήθως η μεγαλύτερη ομορφιά· η ομορφιά τού να αγαπάει κάποιος τον εαυτό του γι’ αυτό που είναι.


Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ, αγωνίζεται καθημερινά 96 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό.

Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου