Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Παυλίνα Βουλγαράκη: Αισθάνομαι ευλογημένη για το μουσικό μου ταξίδι





Αν ζούσε σε άλλη εποχή σίγουρα θα ήταν Άρια. Η Παυλίνα Βουλγαράκη με την γλυκιά φωνή της σαγηνεύει και προκαλεί ανάδυση συναισθημάτων.
Η ίδια μιλά στο Πινάκιο με αφορμή την συναυλία που θα δώσει για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Συνέντευξη στον Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλο για το Πινάκιο 

«Χαρτογραφεί» το μουσικό της ταξίδι, για την αποδοχή του κόσμου, για τις συνεργασίες της που έχουν χαραχτεί στη ψυχή της ενώ στο μήνυμα της τονίζει πως για να αλλάξει ο κόσμος θα πρέπει πρώτα όλοι να αλλάξουμε τους εαυτούς μας.
Απολαύστε την συνέντευξη που ακολουθεί…



Ένα μουσικό ταξίδι με αποσκευές τα όνειρα σου, ποιοι είναι οι μέχρι τώρα σταθμοί σου και μου προσδοκάς να φτάσεις;


«Σταθμοί μου είναι όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους έχουμε συναντηθεί αυτά τα χρόνια μέσα από τις συναυλίες και τα τραγούδια. Κάθε χαρά που έχουμε ζήσει και λύπη, κάθε σύνδεση που έχει καλλιεργηθεί. Δεν ξέρω ποιος είναι ο προορισμός αλλά αισθάνομαι ευλογημένη σε όλο αυτό το ταξίδι».


Περίμενες να έχεις τόσο μεγάλη απήχηση στην νεολαία; Ήταν το στοίχημα σου αυτό; Σε χαροποιεί ως γεγονός;

«Η αλήθεια είναι ότι σιγά σιγά γινόμαστε περισσότεροι και αυτό με κάνει πολύ ευτυχισμένη και μου δίνει ελπίδα. Η βασική μου ανάγκη ήταν να μην νιώθω μόνη και δεν αισθάνομαι καθόλου μόνη πια». 

Σίγουρα τα τραγούδια που ερμηνεύεις τα θεωρείς μοναδικά. Ωστόσο έχεις ξεχωρίσει κάποια και αν ναι, ποια είναι αυτά;

« -Έλα λίγο πιο κοντά 
-Σελήνη 
-Αγαπημένε μου 
-Φέρτα μου όλα πίσω» 

Θες να μας μιλήσεις για τις συνεργασίες που έχεις κάνει;  Τι έχεις αποκομίσει από τους ανθρώπους που μοιραστήκατε κοινές μελωδίες;

«Έχω συνεργαστεί με πολλούς ανθρώπους που θαυμάζω από παιδί όπως τον Ψαραντωνη , την Δήμητρα Γαλάνη , τον υπεραγαπημενο μου Λαυρεντη Μαχαίριτσα, τον Μπαμπη Στόκα κι άλλους . Κάθε συνεργασία ήταν κι ένα μονοπάτι που με πήγε κάπου που έπρεπε να πάω,ένα μάθημα .Αισθάνομαι ευγνώμων  

Θα κάνεις ένα ξεχωριστό live του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στα παιδιά που «αγκαλιάζει» η Ένωση Μαζί για το Παιδί. Τι σε ώθησε να κάνεις αυτή την πράξη;


«Θαυμάζω και παρακολουθώ χρόνια το έργο της ένωσης «Μαζί για το παιδί».  Παρέχει σταθερά βοήθεια σε όσα παιδιά την χρειάζονται με κάθε τρόπο και μέσο. Ουσιαστικά κι αθόρυβα αγωνίζεται να προσφέρει συνθήκες οι οποίες θα έπρεπε να είναι αυτονόητες για όλα τα παιδιά του κόσμου.
Είναι τιμή για εμένα κι ευλογία που μου δίνεται η δυνατότητα να συμβάλω έστω και λίγο σε αυτό το έργο. 
Κάθε δράση εθελοντισμού είναι σημαντική και μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορους τρόπους από όλους μας».  

Πιστεύεις πως όλοι μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να φτιάξουμε έναν κόσμο ομορφότερο για να τον παραδώσουμε στα παιδιά μας;

«Ο καθένας μας πρέπει να αλλάξει τον εαυτό του πρώτα για να μπορέσει να αλλάξει ο κόσμος. Το πιστεύω ότι μπορούμε, ναι!». 

Ο Πλιάτσικας σε ένα παλιότερο του τραγούδι είχε πει πως «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα θα ξανά-έβαφα γαλάζια την θάλασσα», η Παυλίνα Βουλγαράκη αν μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο τι θα έκανε;

«Θα ήθελα όλοι οι άνθρωποι του κόσμου να στραφούμε λίγο βαθύτερα στον άνθρωπο. Ν’αναλαμβάνουμε την ευθύνη της ύπαρξης μας, σεβόμενοι την ελευθερία των γύρω μας , προσφέροντας ο,τιδήποτε χρειάζεται εφόσον έχουμε τη δυνατότητα. 
Επίσης θα ξανά έβαφα γαλάζια την θάλασσα σίγουρα !». 




Η Παυλίνα Βουλγαράκη τραγουδά για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 21:00, στη Μουσική Σκηνή Πειραιώς 131



Το it girl της ελληνικής σκηνής, ένα από τα πιο δυναμικά και φρέσκα ταλέντα των ημερών μας, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ετοιμάζεται για μια ξεχωριστή live εμφάνιση, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 21:00, στην Μουσική Σκηνή Πειραιώς 131.  Η νεαρή ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και για τα 30.000 παιδιά που αγκαλιάζει. 

Τραγούδια από το ρεπερτόριό της που έχουν αγαπηθεί από το κοινό  «Δεν Είπες Κάτι» , «Αυτό Ήταν Όλο», «Έλα λίγο πιο πολύ» , «Λαβύρινθοι» σε μια βραδιά ιδιαίτερα ξεχωριστή όπου η μουσική θα γίνει όχημα αγάπης για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.





Με σαφώς πιο electro διάθεση και ξεκάθαρες δυτικές επιρροές ακόμη και στους πιο παραδοσιακούς ρυθμούς, η Παυλίνα ξαναδιαβάζει τη μουσική της αφήνοντας πιο pop στοιχεία να βγουν στην επιφάνεια. Το αποτέλεσμα είναι ένα ατμοσφαιρικό live που δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη φαντασία και τη σύνδεση.


Σε αυτό το μουσικό της ταξίδι θα είναι και φίλοι της τραγουδιστές που με την παρουσία τους θα εκπλήξουν το κοινό.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη δείχνει την ευαισθησία της και θα δώσει το καλύτερο εαυτό της για μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά που αγκαλιάζει εδώ και 23 χρόνια η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Τιμές εισιτηρίων:
• Α’ Ζώνη: € 20
• Β’ Ζώνη: €15
• Όρθιοι: 10€


Σημεία προπώλησης:
Ticket Services
• Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου),  Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο (10.00-14.00)
• Τηλεφωνικά στο 210-7234567 με χρέωση πιστωτικής κάρτας (Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο 10.00-14.00)
• Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου