Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

Εορδαϊκή Δύναμη: Ο Σύλλογος taekwondo που σημειώνει επιτυχίες εντός και εκτός συνόρωνΣυνεχείς είναι οι επιτυχίες για την Εορδαϊκή Δύναμη καθώς στον απόηχο της κατάκτησης της πρώτης θέσης από την Γραμματική Χριστίδου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo και άλλες αθλήτριες ανέβηκαν στο βάθρο λίγες ημέρες αργότερα.


Ειδικότερα στο 1ο προκριματικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος που διεξήχθη στις 7-8 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη πέντε αθλητές της Εορδαϊκής Δύναμης κατέλαβαν σημαντικές διακρίσεις.


 Συγκεκριμένα:


1η η Σάκκου Χριστίνα στην κατηγορία των κορασίδων
2η η  Γκανίδου Ειρηνη στην κατηγορία των γυναικών
2η η Αλεξανδρίδου Δήμητρα στην κατηγορία των νεανίδων
2ος ο Χριστίδης Παναγιωτης στην κατηγορία των παίδων
3η  η  Σάκκου Τριανταφυλλιά, στην κατηγορία των κορασίδων.
Επίσης εμπειρίες και εικόνες αποκόμισαν οι «μικροί»» του Συλλόγου που συμμετείχαν. Πρόκειται για τους: Σιδηροπουλος Κων/νος και  Χριστίδης Πολυχρόνης


Στην Ολλανδία
Αυτή την στιγμή δύο αθλήτριες της Εορδαϊκής Δύναμης η Γραμματική Χριστίδου και Ειρήνη Γκανίδου βρίσκονται στην Ολλανδία προκειμένου να λάβουν μέρος σε διεθνές meeting taekwondo.


Τίποτα δεν είναι τυχαίο
Το γεγονός πως η Εορδαϊκή Δύναμη κατακτά συνεχώς διακρίσεις και τίτλους δεν είναι τυχαίο. Αντιθέτως για τις επιτυχίες υπεύθυνος είναι ο «αρχιτέκτονας» Χρίστος ΧριστίδηςΔιαβάστε εδώ ένα παλιότερο αφιέρωμα που του είχε κάνει το Πινάκιο

Και να είστε σίγουροι πως τα ακόμη καλύτερα της Εορδαϊκής τώρα έρχονται...

Και αν αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό των επιτυχιών της Εορδαϊκής Δύναμης δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου