Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Για πανελλήνιο ρεκόρ και μετάλλιο στο Λονδίνο ο Στέφανος Δημητριάδης



Αγωνίζεται στα 50, 100 και 200 μέτρα πεταλούδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κολύμβησης


Για το Λονδίνο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών θα αναχωρήσει σε λίγες μέρες ο κολυμβητής Στέφανος Δημητριάδης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής αποστολής.

Η αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έχει ξεκινήσει και μπορεί ο Στέφανος Δημητριάδης να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην κορυφαία διοργάνωση εδώ και πολλούς μήνες όντας ο πρώτος κολυμβητής που το κατάφερε αλλά και ο δεύτερος αθλητής που τσέκαρε το εισιτήριο για τη Βραζιλία ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής θέλει πρώτα να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ του και ευελπιστεί στην κατάκτηση ενός μεταλλίου στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
«Η προετοιμασία τους τελευταίους μήνες κύλισε ομαλά, υπήρξαν μερικά απρόοπτα με ιώσεις που με πήγαν πίσω, παρόλα αυτά έγινε  αρκετή δουλειά. Δουλέψαμε με τον προπονητή μου, τον Τάσο Καράμπελα  αρκετά κομμάτια του αγώνα, δώσαμε έμφαση περισσότερο στη ταχύτητα και αυτό είναι κάτι που πιστεύω θα βοηθήσει   στο 200άρι αλλά και ειδικότερα στο 100άρι που κυνηγάω ένα 2ο όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Ο στόχος για το Ευρωπαικό του Λονδίνου είναι να βελτιώσω το πανελλήνιο ρεκόρ μου (1:56.23) με σκοπό να κατακτήσω ένα μετάλλιο που κυνηγάω αρκετά χρόνια. Γνωρίζω πως θα είναι ένα πολύ δυνατό Ευρωπαικό Πρωτάθλημα γιαυτό και είμαι έτοιμος να κάνω δυνατές κούρσες. Για το Ρίο που είναι στη συνέχεια, στόχο έχουμε να μπω στην 8άδα (τελικό) του αγωνίσματος. Είναι ένας πολύ δυνατός στόχος και εφικτός στόχος καθώς στην Eλλάδα από το 2004 δεν έχει ξαναμπεί κολυμβητής στον τελικό».


Σε αυτή του την προσπάθεια ο Έλληνας αθλητής της κολύμβησης, έχει στο πλευρό του το νέο του χορηγό την εταιρεία Καλούσος Ιατρικός Εξοπλισμός.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χορηγό μου , την εταιρία Καλούσος- Ιατρικός Εξοπλισμός που που με στηρίζει, την Arena Greece και τον Ολυμπιακό για όλη την υποστήριξη που μου παρέχουν αυτά τα χρόνια» ήταν τα λόγια του Έλληνα κολυμβητή.
Σε αυτές τις δύσκολες εποχές η εταιρεία Καλούσος Ιατρικός Εξοπλισμός δείχνει έμπρακτα τη στήριξη της στον Ελληνικό αθλητισμό και στέκεται δίπλα στον Στέφανο Δημητριάδη στο δρόμο για το Ρίο. 

«Η εταιρεία μας Καλούσος Ιατρικός Εξοπλισμός είναι στο πλευρό του Έλληνα πρωταθλητή της κολύμβησης Στέφανου Δημητριάδη για να τον στηρίξει με όλο το αθλητικοιατρικό υλικό που θα χρειαστεί για να φέρει ένα μετάλλιο στην χώρα μας! Στις εποχές που ζούμε με αίσθημα αλληλοεκτίμησης είμαστε στο πλευρό του στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει να βγάλει εις πέρας. Άλλωστε together we go further, όπως είναι και το σλόγκαν μας!!!» ήταν τα λόγια του Θοδωρή Καλούσου σχετικά με τη συνεργασία αυτή.
Οι αγώνες της κολύμβησης στο Λονδίνο διεξάγονται από τις 16 έως τις 22 Μαΐου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου