Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

«Ένας άλλος κόσμος» κατακτά τον κόσμο

Η ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού
Έχοντας κατακτήσει την 1η θέση του box office ελληνικής και ξένης ταινίας των τελευταίων χρόνων, με 700.000 εισιτήρια, και καταρρίψει κάθε ρεκόρ εισιτηρίων ελληνικής και ξένης ταινίας από την εποχή του «Avatar» (2009), αφήνοντας πίσω μεγαθήρια όπως «Star Wars: The Force Awakens» και «Spectre» κ.ά., η ταινία «Ένας άλλος κόσμος» ξεκινάει το μεγάλο της ταξίδι στο εξωτερικό.



Την Κυριακή 5 Ιουνίου, η ταινία θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στην Αμερική, στο πλαίσιο του LAGFF.
Στην πρεμιέρα της ταινίας, θα παρευρεθούν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Μαρία Καβογιάννη, η Andrea Osvart και ο J.K. Simmons, στον οποίο και θα απονεμηθεί το τιμητικό βραβείο ORPHEUS, κατά την τελετή λήξης του Φεστιβάλ.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, η δεύτερη κινηματογραφική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα περάσει και πάλι τα σύνορα της χώρας μας και θα ξεδιπλώσει τις ιστορίες της σε τρεις Ηπείρους.
Με τον τίτλο «Worlds apart», η ταινία θα προβληθεί, αρχικά, σε Ευρώπη (Ισραήλ, Πορτογαλία, Ελβετία, Τουρκία, Βουλγαρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Κροατία), Ασία (Κίνα, Ινδία, Μέση Ανατολή, Φιλιππίνες, Νότια Κορέα, Ταϊβάν, Βιετνάμ) και Λατινική Αμερική (Βραζιλία).


Στην Ελλάδα, η ταινία «Ένας άλλος κόσμος» θα συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία της και στους θερινούς κινηματογράφους.

Παραγωγή: PLUS PRODUCTIONS S.A.
Σε συμπαραγωγή: ALPHA TV, ΟΤΕ TV και AEGEAN
Παραγωγοί: Κώστας Σούσουλας - Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Chris Papavasiliou – Δωροθέα Πασχαλίδου
Διανομή: VILLAGE
Sales Agent: 13 FILMS
Με την υποστήριξη της: Coca-Cola Τρία Έψιλον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου