Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Ποιο χρώμα είναι της μόδας φέτος το Καλοκαίρι και γιατί;Στην χώρα που το απόλυτο μπλε σμίγει με το λευκό η απλότητα είναι αυτή που είναι κυρίαρχη στη ζωή μας.  Οπότε κατά επέκταση και στην εμφάνιση μας η απλότητα είναι αναγκαία… για να ζούμε τα ρούχα μας.


Ο σχεδιαστής μόδας Vassilis Thom εξηγεί στο Πινάκιο γιατί φέτος είναι στην μόδα το λευκό. Το χαρακτηρίζει δε και το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού.
Πιο συγκεκριμένα λέει,  «Το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού όπως κάθε χρόνο είναι το αγαπημένο σε όλους μας λευκό. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη φρεσκάδα και καθαρότητα του, αλλά και στην λάμψη του. Αντικατοπτρίζει την πιο φωτεινή μας πλευρά, αναδεικνύει τον λαμπερό και άκρως καλοκαιρινό εαυτό μας.

Το λευκό είναι η πιο ωραία επιλογή που μπορείς να κάνεις για τους καλοκαιρινούς μήνες από πολλές απόψεις. Ο πιο βασικός λόγος είναι πως είναι ένα πολύ ζωντανό και ήρεμο χρώμα το οποίο δεν τραβάει την ηλιακή ενέργεια πάνω σου. Αναδεικνύει το μαύρισμα σου και φωτίζει την όψη σου. Μπορείς να το συνδυάσεις με άλλα αντίστοιχα καλοκαιρινά χρώματα, μετατρέποντας έτσι σε πολλά και διαφορετικά τα looks σου.

Τώρα αν δεν θες να το αναμίξεις με άλλα χρώματα και προτιμάς το total white look, καλό θα ήταν να το «σπάσεις» με χρωματιστά αξεσουάρ αλλά και παπούτσια. Έτσι θα έχεις ήδη δημιουργήσει αυτόματα κάτι διαφορετικό και σίγουρα κάτι όχι μονότονο.

Τόλμησε να κάνεις την διαφορά γιατί πολύ απλά το λευκό χρώμα αποτελεί έναν καμβά στον οποίο μπορείς να προσθέσεις πολλές πινελιές».Τα ρούχα θα τα βρείτε εδώ:
Τσιμισκή 14, Αθήνα
Tηλ: 6932314557

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου