Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Εύστοχο τρίποντο στην αλληλεγγύη


Η Pressing Team και Ένωση Ιλίου σκοράρουν για τα παιδιά του Διαδρασις


Ένας αγώνας μπάσκετ διαφορετικός από τους άλλους. Ένας αγώνας μπάσκετ που δεν θα έχει ηττημένους. Ένας αγώνας μπάσκετ με κοινωνικό πρόσημο ανάμεσα στην Pressing Team και την Ένωση Ιλίου.
Το jumball θα γίνει  την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου στις 17:30 στο Κλειστό «Γ. Κακούρης» και ο σκοπός είναι η υποστήριξη της ΜΚΟ Διάδρασις  και του (Δια…λόγου Τέχνη).

Η σύνθεση της Pressing Team και το όραμα της
Η Pressing Team, όπως ονομάζεται η ομάδα που ηγείται της καμπάνιας «Pressing στον Αθλητισμό», δημιουργήθηκε από δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ με σκοπό τη διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων με τη συμμετοχή γνωστών επαγγελματιών αθλητών για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για κοινωνικά ζητήματα, όπως η φτώχεια, η αστεγία και ο κοινωνικός αποκλεισμός, καθώς και η αξιοποίηση του αθλητισμού ως εργαλείο στον αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία. 

Η ταυτότητα του Διαδρασις

Η ΜΚΟ Διάδρασις (Δια…λόγου Τέχνη) που εδρεύει σε  Π.Φάληρο και  Περιστέρι, έχει ως στόχο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε παιδιά, εφήβους, αλλά και στις οικογένειες τους. Προσφέρει υπηρεσίες όπως : Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Ειδική Διαπαιδαγώγηση, ψυχολογική υποστήριξη και Παιγνιοθεραπεία-Δραματοθεραπεία (Μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, δυσαριθμησία κ.α.), Διαταραχές ομιλίας, λόγου, φωνής , Διαταραχές επικοινωνίας, Διαταραχές συμπεριφοράς, Νοητική Υστέρηση , Διάχυτες αναπτυξιακές συμπεριφορές (Αυτισμός, asperger).


Γραφική ύλη και εκπαιδευτικό υλικό  αντί εισιτηρίου

Ο αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ της Pressing Team και Μικτής Ομάδας όλων των Τμημάτων της Ένωσης Ιλίου. Η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου, οι διοργανωτές καλούν τους φιλάθλους να προσφέρουν εκπαιδευτικό υλικό και γραφική ύλη για την υποστήριξη των σκοπών της ΜΚΟ Διάδρασις.
Με όχημα τον Αθλητισμό, μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Σας περιμένουμε όλους! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου