Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ στήριξε την «Παμμακάριστο»



Επιταγή για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος για το Παιδί «Παμμακάριστος», παρέδωσαν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, η συγγραφέας και δημιουργός της εκπομπής «ΜΕ ΑΓΑΠΗ», Μαρί Κυριακού και η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Βίκυ Μπουζούκη.
Τα χρήματα που παραδόθηκαν στον Πρόεδρο του Ιδρύματος  Νίκο Ρούσσο, συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές των εργαζομένων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στον 34ο Μαραθώνιο, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 13 Νοεμβρίου 2016.


Τόσο η Μαρί Κυριακού όσο και η Βίκυ Μπουζούκη, δήλωσαν ότι «είναι ακόμη μια ευκαιρία να στηρίξουμε παιδιά και συνανθρώπους μας που έχουν ελλείψεις σε βασικές ανάγκες για τη διαβίωσή τους».

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Νίκος Ρούσσος, παραλαμβάνοντας την επιταγή, ευχαρίστησε τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για την οικονομική ενίσχυση και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα. «Προσπαθούμε», είπε, «να συντηρήσουμε παιδιά που έχουν κοινωνικές ιδιαιτερότητες και προβλήματα υγείας. Η οικονομική ενίσχυση που μας προσφέρατε είναι ιδιαίτερα σημαντική».

Ο Νίκος Ρούσσος μάλιστα προσέφερε στη Μαρί Κυριακού ένα ρόδι που απεικόνιζε το λογότυπο της εκπομπής «ΜΕ ΑΓΑΠΗ», το οποίο είχαν φτιάξει, ειδικά για εκείνη τα παιδιά του Ιδρύματος.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου